ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Θα βγούμε από την κρίση"

Κακά: "Θα βγούμε από την κρίση"

Πεπεισμένος ότι το ματς στο "Καμπ Νόου" θα αποτελέσει απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα της Μίλαν, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Κακά.

Η Μίλαν φόρεσε το καλό της ευρωπαϊκό κοστούμι απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο "Σαν Σίρο", όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική για αυτήν στη Serie A καθώς ήρθαν οι "κατραπακιές" από Πάρμα (εκτός) και Φιορεντίνα (εντός) και ενδιάμεσα μία εντός έδρας ισοπαλία με τη Λάτσιο.

Τα αποτελέσματα αυτά έριξαν τους "ροσονέρι" στην 11η θέση του πρωταθλήματος και στο -19 από την πρωτοπόρο Ρόμα, με τον Κακά να δίνει πάντως το σύνθημα για την αντεπίθεση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

"Μία υπόσχεση για τη Μπαρτσελόνα; Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι όπως εκείνο στο Σαν Σίρο.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το σκοτάδι που είμαστε τώρα", τόνισε μέσω συνέντευξής του ο Βραζιλιάνος άσος, και συμπλήρωσε:

"Θα βγούμε έξω από την κρίση. Δεν θέλω να δώσω άλλες υποσχέσεις, ένα γκολ και μία ασίστ είναι τεχνικά θέματα, όμως μπορώ να στοιχηματίσω στην θέληση που θα δείξει η ομάδα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ