ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Θα έκανα θυσίες για τη Μίλαν"

Κακά: "Θα έκανα θυσίες για τη Μίλαν"

Ο Κακά ξεκαθάρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στη Μίλαν, τονίζοντας όμως πως η περίπτωσή του είναι περίπλοκη.

Μπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι να δηλώνει συνεχώς πως η Μίλαν δε θα άντεχε ούτε το συμβόλαιο του Κακά, ούτε να τον αγοράσει, αλλά εκείνος έδωσε νέα διάσταση στην περίπτωσή του.

Με τοποθέτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter επιβεβαίωσε αυτό που ως φήμη ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό, πως θα ήθελε να επιστρέψει στη Μίλαν.

"Η περίπτωσή μου είναι πολύ λεπτή. Αν η Ρεάλ και η Μίλαν συμφωνήσουν, είμαι διατεθειμένος να κάνω κάποιες θυσίες ώστε να επιστρέψω" ήταν το σχόλιο που έγραψε και το οποίο αργότερα σβήστηκε.

Αφορμή για όλα στάθηκε η συνάντησή του με τον Ρομπίνιο, με τους δύο παίκτες να βγάζουν μαζί μία φωτογραφία, την οποία ανάρτησαν αμφότεροι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, η θέληση της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο είναι δεδομένη, αφού εκτός των άλλων το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό. Ωστόσο, δεν πληροί της προδιαγραφές της Μίλαν, η οποία πλέον προσπαθεί να αποκτά νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν μεταπωλητική αξία και τώρα δε θα κοστίζουν ακριβά.

Κακά: "Θα έκανα θυσίες για τη Μίλαν"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ