ΜΙΛΑΝ

Και Κασάνο και Μπερλουσκόνι

Και Κασάνο και Μπερλουσκόνι

Ο Αντόνιο Κασάνο επέστρεψε στις προπονήσεις της Μίλαν μετά από 5 μήνες, ενώ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέστρεψε στην προεδρία του συλλόγου

Ιδιαίτερα ευχάριστα ήταν τα νέα για την Μίλαν μετά την προπόνηση της Πέμπτης, καθώς σε αυτήν έλαβε μέρος ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο Ιταλός διεθνής στα τέλη Οκτωβρίου είχε καταρρεύσει στο αεροδρόμιο λόγω ισχαιμικού επεισοδίου και έκανε μικροεγχείρηση στην καρδιά στις 2 Νοεμβρίου.

Πέντε μήνες μετά ο 29άχρονος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις των "ροσονέρι", αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί σύντομα.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αλεσάντρο Νέστα, ο οποίος τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς είχε αποχωρήσει... κουτσαίνοντας στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο έμπειρος στόπερ έτσι αναμένεται να αγωνιστεί στο "Καμπ Νόου" την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο Ινάσιο Αμπάτε, αλλά και ο Μαρκ φαν Μπόμελ, οι οποίοι ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Ξανά πρόεδρος ο Μπερλουσκόνι

Εδώ και περίπου έξι μήνες ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει πάψει να είναι πρωθυπουργός της Ιταλίας, έτσι από το απόγευμα της Πέμπτης (29/03) είναι ξανά πρόεδρος της Μίλαν.

Αυτό προέκυψε μετά το διοικητικό συμβούλιο, ενώ οι προηγούμενες 2 θητείες του ήταν από Μάρτιο 1986 μέχρι Δεκέμβρη 2004 και από Ιούνιο 2006 μέχρι Μάιο 2008.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ