ΜΙΛΑΝ

Ιντσάγκι: "Καλύτερη η Γιουβέντους"

Ιντσάγκι: "Καλύτερη η Γιουβέντους"

Την παραδοχή ότι η Μίλαν έχει δρόμο ακόμα για να διανύσει για να φτάσει στο επίπεδο των Γιουβέντους και Ρόμα έκανε ο Φιλίπο Ιντσάγκι, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του.

Η Μίλαν ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με νίκες και καλές εμφανίσεις (ειδικά επιθετικά) απέναντι σε Λάτσιο και Πάρμα, όμως κόντρα στην τρις πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους δεν τα κατάφερε.

Ηττήθηκε 1-0 από το γκολ που ήταν απόρροια της κλάσης των Τέβες-Πογκμπά και είχε έτσι την πρώτη της αποτυχία στη φετινή Serie A, με τον Φιλίπο Ιντσάγκι από την πλευρά του να παρουσιάζεται απόλυτα ρεαλιστής στις δηλώσεις του.

"Είμαι θυμωμενος γιατί ήλπιζα πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με μία έξοχη ομάδα. Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι ικανοποιημένος γιατί μετά από δύο μόλις αγωνιστικές δεν μπορούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη.

Ιντσάγκι: "Καλύτερη η Γιουβέντους"

Ο Τέβες σκόραρε κόντρα στη Μίλαν...

Απόψε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να πλησιάσουμε τις Γιούβε και Ρόμα, που έχουν κάτι παραπάνω σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ που έβαλαν με συνεργασία δύο σπουδαίοι παίκτες και θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 0-0. Η άμυνά μας τα πήγε καλά απόψε", ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των "ροσονέρι", για να συμπληρώσει:

Ιντσάγκι: "Καλύτερη η Γιουβέντους"

... και άφησε τους παίκτες της περίλυπους μετά το τέλος του ντέρμπι

"Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα αλλά την ίδια ώρα το να πάρεις πόντους από μία ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα για τρία σερί χρόνια και είχε μαζέψει 50 βαθμούς περισσότερους από σένα πέρυσι, ήταν σαν να ζητάμε πάρα πολλά από την ομάδα.

Πίστευα στο θαύμα και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς απόψε και να παραδεχτούμε ότι η Γιουβέντους ήταν καλύτερη".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ