ΜΙΛΑΝ

Η τρομερή ατάκα Μπαλοτέλι για Ιμπραχίμοβιτς

Η τρομερή ατάκα Μπαλοτέλι για Ιμπραχίμοβιτς

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά την πρόκριση της Μίλαν στους ομίλους του CL και προσέφερε μία απολαυστική ατάκα στους Ιταλούς δημοσιογράφους. Δείτε το video!

Βραδιά ονειρεμένη ήταν για τον Μάριο Μπαλοτέλι αυτή της Τετάρτης (28/8), καθώς πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Αϊντχόφεν (είχε και ασίστ) και είδε την ομάδα του με το 3-0 στο "Σαν Σίρο" να σφραγίζει πανηγυρικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

"Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το Champions League είναι σημαντικό για μας. Εάν δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι την πίεση, καλύτερα να μην παίζεις ποδόσφαιρο.

Εγώ ονειρεύομαι την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Champions League. Το σημαντικό είναι να δίνουμε το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός στα μικρόφωνα του "Mediaset Premium", για να του τεθεί στη συνέχεια το ερώτημα εάν μπορεί να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ιμπραχίμοβιτς, με δεδομένο ότι και ο Σουηδός ήταν βαρόμετρο για τους "ροσονέρι".

"Θέλετε να με συγκρίνετε με τον Ίμπρα; Εγώ είμαι εγώ, αυτός είναι αυτός. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Βασικά, η σύγκριση κολακεύει εκείνον", δήλωσε χαμογελαστός ο "Σούπερ Μάριο" για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ίντερ.

Όσο για το που αφιέρωσε το παρθενικό του γκολ στην Ευρώπη με τα κοκκινόμαυρα, καλό θα είναι να μην άκουσε τις δηλώσεις του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

"Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι αλλα απόψε αφιερώνω το γκολ μου στον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα".

Να σημειωθεί πως με το γκολ του απέναντι στους Ολλανδούς, ο Μπαλοτέλι έφτασε τα 13 γκολ σε 16 αγώνες από τότε που επέστρεψε στην Ιταλία από τη Μάντσεστερ Σίτι, γεγονός που τον ανακηρύσσει ως την πιο επιτυχημένη μεταγραφή ιταλικής ομάδας μέσα στο 2013.

Το video με την απάντηση Μπαλοτέλι για... Ιμπραχίμοβιτς:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ