ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν "τίμησε" τον Ζέεντορφ!

Η Μίλαν "τίμησε" τον Ζέεντορφ!

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ έσβησε 36 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του και η Μίλαν έφτιαξε ένα εντυπωσιακό video με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του με την ροσονέρα φανέλα. Απολαύστε το!

Η καριέρα του Κλάρενς Ζέεντορφ στο Καμπιονάτο ξεκίνησε το 1994 στη Σαμπντόρια και πέντε χρόνια μετά αποκτήθηκε από την Ίντερ όμως τα μεγάλα πράγματα έμελε να τα κάνει με την έτερη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ.

Αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στο Μιλανέλο και στο διάστημα αυτό ο Ολλανδός άσος έχει αγωνιστεί σε σχεδόν 300 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας μεταξύ άλλων Τσάμπιονς Λιγκ (2003, 2007) και 2 πρωταθλήματα Ιταλίας (2004, 2011).

Η αγάπη μάλιστα που τρέφουν οι οπαδοί προς το πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη και δεν αποκλείεται να γίνει νέο συμβόλαιο για τον Ζέεντορφ αυτό το καλοκαίρι παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Για την ακρίβεια, ο "Mr Champions League" (ο μοναδικός που έχει κατακτήσει 4 φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο και με τρεις διαφορετικές ομάδες) περπατάει ήδη στα 37, με τη Μίλαν να φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο και ένα video-αφιέρωμα για τον παίκτη με αφορμή τη συμπλήρωση 36 χρόνων ζωής που είχε την Κυριακή (1/4).

Απολαύστε τον Κλάρενς Ζέεντορφ εν δράσει με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ