ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν κρατάει τον Ιντσάγκι

Η Μίλαν κρατάει τον Ιντσάγκι

Παρά την οργιάζουσα φημολογία που τον τον ήθελε εκτός ομάδας μετά την ήττα από τη Τζένοα, η Μίλαν αποφάσισε να στηρίξει για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν τον Φιλίπο Ιντσάγκι. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Όλα έδειχναν πως η εντός έδρας ήττα από τη Τζένοα το βράδυ της Τετάρτης (1-3) θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα του Φιλίπο Ιντσάγκι στον πάγκο της Μίλαν, όμως έγινε η... έκπληξη και όλα δείχνουν πως οι "ροσονέρι" θα συνεχίσουν με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο τουλάχιστον στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τη Νάπολι.

Οι φήμες που ήθελαν τον "Σούπερ Πίπο" να αποχαιρετάει και τον Κρίστιαν Μπρόκι (προπονητής της ομάδας Νέων της Μίλαν) να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού μέχρι το τέλος της σεζόν έδιναν και έπαιρναν όμως ο μιλανέζικος σύλλογος έβαλε τέλος σε αυτές το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυτό έγινε με αρκετά επίσημο τρόπο καθώς από τον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Μίλαν (Milan Channel) ανακοινώθηκε πως "ο Φιλίπο Ιντσάγκι μένει στη θέση του εκτός συγκλονιστικού απροοπτου" και την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο Μπρόκι παραμένει στο πόστο του προπονητή της ομάδας Νέων.

Σύμφωνά με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, αυτό που κράτησε τον Ιντσάγκι δεν είναι φυσικά τα αποτελέσματα (η Μίλαν είναι στη 10η θέση του πίνακα απέχοντας 33 πόντους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους) ούτε η πίστη ότι μπορεί να σωθεί η χρονιά (έχει τεθεί εκτός Ευρώπης για τη νεά σεζόν) αλλά οι ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η Μίλαν βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι μίας νέας εποχής αφού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι κοντά στο να αποδεχτεί την πρόταση του Ταϊλανδού κροίσου Μπι Ταετσαουμπόλ και να του δώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, αφήνοντας έτσι το τιμόνι μετά από σχεδόν 30 χρόνια!

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ