ΜΙΛΑΝ

"Γκουαρδιόλα δεν έχεις αρχ@@@@"!

"Γκουαρδιόλα δεν έχεις αρχ@@@@"!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς "καίει" Πεπ Γκουαρδιόλα και Λιονέλ Μέσι με την αυτοβιογραφία του. Διαβάστε απίστευτες αθυρόστομες ατάκες από τον Σουηδό άσο!

Μία κόλαση.... Αυτό ήταν ουσιαστικά για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η σεζόν 2009-2010 στη Μπαρτσελόνα (που τον έκανε μάλιστα ακόμα και να σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 30 του χρόνια) και ο νυν σούπερ σταρ της Μίλαν αποφάσισε να βγάλει στη φόρα αρκετές από τις μελανές στιγμές του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μέσα από την αυτοβιογραφία του.

"Racconto tutto, mi metto a nudo" ("Τα αφηγούμαι όλα, μένω γυμνός") είναι ο τίτλος του βιβλίου στο οποίο ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του και το οποίο κυκλοφορεί σε δύο εβδομάδες σε Σουηδία και Ιταλία, με την εφημερίδα της πατρίδας του "Aftonbladet", να δημοσιεύει ωστόσο σε αποκλειστικότητα αποσπάσματα του βιβλίου, όπου μιλάει για τη χρονιά που πέρασε με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Ο "Ίμπρα" περιγράφει την άφιξή του στη Μπαρτσελόνα "σαν να περπατάς στα σύννεφα", εξηγεί όμως στην αυτοβιογραφία του ότι αυτή η αίσθηση δεν κράτησε για πολύ καθώς η πρώτη του επαφή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν άκρως τραυματική...

"Μου εξήγησε ότι στη Μπαρτσελόνα πρέπει να μένεις προσγειωμένος και ότι δεν πρέπει να έρχεσαι στις προπονήσεις με μία Porche ή μία Ferrari. Και γιατί πρέπει εκείνος να αποφασίζει τι αμάξι πρέπει να οδηγώ;", αναφέρει ο Ιμπραχίμοβιτς προσθέτοντας πως ούτε στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν καλύτερο:

"Είχαν όλοι κλειστά στόματα. Ο Μέσι, ο Τσάβι και ο Ινιέστα ήταν πάντα σιωπηλοί και όλοι υπακούσαν σε κάθε πράγμα, ήταν σαν σχολείο. Εγώ αντίθετα αγαπώ τον κόσμο που περνάει με κόκκινο το φανάρι, για να σας δώσω να καταλάβετε".

"Γκουαρδιόλα δεν έχεις αρχ@@@@"!

Ιμπραχίμοβιτς-Γκουαρδιόλα: Σχέση (στ)οργής...

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Σουηδού, προσπάθησε να αλλάξει για να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις όμως στη συνέχεια η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ανυπόφορη για εκείνον ελέω... Μέσι!

"Άλλαζα μέσα μου, γινόμουν πάρα πολύ καλός, είχα χάσει εκείνη την κακία που με είχε βοηθήσει στο παρελθόν σε όλες τις ομάδες μου.

Όλα όμως χειροτέρεψαν όταν ο Μέσι πήγε στον Γκουαρδιόλα για να του ζητήσει έναν άλλο ρόλο στην ομάδα.

Ο Πεπ επέλεξε να τον ικανοποιήσει και από εκείνη την ημέρα ούτε καν με κοιτούσε στα μάτια. Προσπάθησα να του μιλήσω, του είπα ότι είμαι μία Ferrari και ότι εκείνος με χρησιμοποιεί σαν ένα Fiat".

"Γκουαρδιόλα δεν έχεις αρχ@@@@"!

Δύο ξένοι (ο ένας προς τον άλλο) στην ίδια πόλη (Βαρκελώνη)

Πότε όμως ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ του Ιμπραχίμοβιτς και του Γκουαρδιόλα; Ο επιθετικός της Μίλαν τόνισε ότι μετά τους ημιτελικούς Champions League που αντικαταστάθηκε σε αμφότερα τα ματς από τον προπονητή του (προκρίθηκε η Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο) φώναξε στον Γκουαρδιόλα:

"Δεν έχεις αρχ@@@@! Τα κάνεις πάνω σου μπροστά στον Μουρίνιο. Άντε γαμ@@@@...!"

Ο Ιμπραχίμοβιτς παραδέχτηκε ακόμα ότι "στη Μίλαν αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου" ενώ μίλησε και για την τρέλα του με την ταχύτητα λέγοντας:

"Οδηγώ σαν τρελός. Έχω οδηγήσει με 325 χιλιόμετρα την ώρα αφήνοντας πίσω μου περιπολικό. Έχω κάνει πολλές τρέλλες που δεν θέλω να σκέφτομαι".

Φανταστείτε πόσες "ζουμερές" και "καυτές" αποκαλύψεις έχουμε να διαβάσουμε ακόμα, όταν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι φανς του (αλλά και οι εχθροί του) ας κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες ακόμη...

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ