ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Μου αρέσει ο Τέβες, μένει ο Ελ Σαραουί"

Γκαλιάνι: "Μου αρέσει ο Τέβες, μένει ο Ελ Σαραουί"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε πως του αρέσει ο Κάρλος Τέβες, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποχώρησης του Στεφάν Ελ Σαραουί παρά τα όσα γράφονται περί Μάντσεστερ Σίτι. "Δεν έχουμε πρόταση για Μπόατενγκ" είπε ακόμα.

Επαφή με τον ατζέντη του Κάρλος Τέβες είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι όπως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν για μία ακόμη φορά δεν έκρυψε την εκτίμηση που τρέφει προς τον Αργεντινό, τον οποίο θα ήθελε στους "ροσονέρι", χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσει ο Στεφάν Ελ Σαραουί.

"Ο Καρλίτος δε θα με προδώσει. Μου αρέσει πολύ επειδή είναι "βρώμικος" παίκτης. Οι απολαβές του; Δε θα υπάρξει πρόβλημα επ' αυτού με τον Τέβες".

Αυτή η τοποθέτηση του Γκαλιάνι έκανε τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για το μέλλον του Ελ Σαραουί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ και τον Τέβες για τον Ιταλό επιθετικό, αλλά ο αντιπρόεδρος της Μίλαν ξεκαθάρισε: "Ποιος είπε ότι ο Ελ Σαραουί θα φύγει; Δεν πρόκειται να φύγει".

Τέλος για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, τον οποίο θα πουλούσε υπό προϋποθέσεις η Μίλαν, δήλωσε: "Δεν έχουμε δεχτεί κάποια πρόταση γι' αυτόν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ