ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Έχω στο κινητό μου το γκολ του Μουντάρι..."!

Γκαλιάνι: "Έχω στο κινητό μου το γκολ του Μουντάρι..."!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι πέταξε το γάντι στη Γιουβέντους λίγο πριν το φινάλε του Καμπιονάτο, δηλώνοντας ότι έχει κρατήσει στο κινητό του το γκολ-φάντασμα του Μουντάρι για να το βλέπει σε φωτογραφία! Διαβάστε αναλυτικά.

Το παιδαριώδες λάθος του Τζανλουίτζι Μπουφόν στο ματς με τη Λέτσε (1-1) ψαλίδισε τη διαφορά της Γιουβέντους από τη Μίλαν στον έναν πόντο, κάτι που προμηνύει ότι θα παιχτεί φέτος ένα θρίλερ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Με τους κατόχους του τίτλου "ροσονέρι" να επιστρέφουν και πάλι στο κόλπο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να "καρφώσει" τους Τορινέζους, υπενθυμίζοντας την αδικία εις βάρος της ομάδας του στο ντέρμπι του "Σαν Σίρο", όταν δεν είχε μετρήσει πεντακάθαρο γκολ του Μουντάρι .

"Στο τηλέφωνό μου έχω σε φωτογραφία το γκολ του Μουντάρι. Το κρατάω πάντα για να μην το ξεχάσω. Έχω και το γκολ του Ρομπίνιο (σ.σ στο ματς με την Κατάνια όπου και πάλι δεν μέτρησε γκολ της Μίλαν αν και η μπάλα φαινόταν να έχει περάσει τη γραμμή) αλλά βλέπω περισσότερο αυτό του Μουντάρι.

Δεν θέλω να σας δείξω τη φωτογραφία, τα συναισθήματά μου τα κρατάω για μένα. Εύχομαι να αποφασίσει σύντομα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA για να μπουν και διαιτητές εστίας στα πρωταθλήματα, έτσι θα μειωθούν τα ποσοστά λαθών", τόνισε ο Γκαλιάνι, ο οποίος μίλησε και για την απρόσμενη γκέλα της Γιουβέντους.

"Ήμουν στα αποδυτήρια όταν μου είπαν για το γκολ του Μπερτολάτσι, δεν το πίστευα και νόμιζα ότι είχε γίνει κάποιο λάθος, μετά κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια.

Δεν μπορώ όμως να προβλέψω το μέλλον, η βαθμολογία λέει 78 η Γιούβε και 77 εμείς και έτσι θα παίξουμε και οι δύο Κυριακή βράδυ.

Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τη διαφορά του να παίζεις νωρίτερα, την ίδια ώρα ή μετά από την ομάδα με την οποία ανταγωνίζεσαι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ