ΜΙΛΑΝ

Φίγκερ: "Αρέσει στον Ρομπίνιο η Μάλαγα"

Φίγκερ: "Αρέσει στον Ρομπίνιο η Μάλαγα"
Ρομπίνιο

Διαβάστε τι είπε ο εκπρόσωπος του Ρομπίνιο για το μέλλον του πελάτη του και ποιο είναι το δίλημμα της Μίλαν για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο φυγής του Ρομπίνιο από τη Μίλαν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Ο Χουάν Φίγκερ δήλωσε στο calciomercato.com πως ο πελάτης του θα παραμείνει στο Μιλάνο αν το θέλει η Μίλαν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θεωρεί ενδιαφέρουσα την περίπτωση της Μάλαγα, για την οποία, όμως, έχει και ενστάσεις.

"Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω πως αρέσει η Μάλαγα στον πελάτη μου, αλλά με όλο τον σεβασμό, δε νομίζω πως μπορούν να αντέξουν (οικονομικά) έναν παίκτη αυτού του επιπέδου. Όσον αφορά την επιστροφή στη Βραζιλία; Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Για το αν θα μείνει στη Μίλαν; Τα περνάει καλά στη Μίλαν, αλλά όλα εξαρτώνται από την ομάδα", είπε ο Φίγκερ.

Την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να πάρουν μία ακόμη απόφαση, αν θα κρατήσουν τον Μάθιου Φλαμινί ή αν θα πάρουν τον Αλμπέρτο Ακουϊλάνι. Το συμβόλαιο του Φλαμινί δεν έχει ανανεωθεί, ενώ δεν ενεργοποιήθηκε ούτε η οψιόν αγοράς του Ακουϊλάνι, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος δανεικός στους "ροσονέρι".

Ωστόσο, ο τελευταίος σε περίπτωση που τον θέλει η Μίλαν έχει τη δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, καθώς κανείς εκ των δύο πλευρών δε θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Επομένως, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" οι Μιλανέζοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιον θέλουν, δεδομένου ότι το κόστος θα είναι μηδαμινό και για τους δύο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ