ΜΙΛΑΝ

Επίσημες οι κινεζικές διαπραγματεύσεις της Μίλαν

MILAN, ITALY - MARCH 20:  AC Milan president Silvio Berlusconi gestures before the Serie A match between AC Milan and SS Lazio at Stadio Giuseppe Meazza on March 20, 2016 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
MILAN, ITALY - MARCH 20: AC Milan president Silvio Berlusconi gestures before the Serie A match between AC Milan and SS Lazio at Stadio Giuseppe Meazza on March 20, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Μέσω της εταιρίας Fininvest, ιδιοκτησίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοινώθηκε η αποκλειστική διαπραγμάτευση για την πώληση της Μίλαν σε group Κινέζων επενδυτών

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Fininvest, γνωστοποιώντας την συμφωνία για αποκλειστική διαπραγμάτευση με group Κινέζων επενδυτών για την πώληση της Μίλαν.

Η Fininvest είναι φυσικά η εταιρία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έχει το 100% των μετοχών του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος αναμένεται σύντομα να περάσει σε ασιατικά χέρια.

Υπάρχουν διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετούς μήνες, μέσα στον Μάιο έχει επέλθει ουσιαστικά συμφωνία και πλέον μέσω της αποκλειστικής διαπραγμάτευσης θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά το σημερινό είναι πολύ σημαντικό βήμα και οι οπαδοί της Μίλαν ευελπιστούν σύντομα σε ανακοίνωση πώλησης, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει με τη νέα διοίκηση.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ