ΜΙΛΑΝ

"Έκλεισε το μάτι" στον Μπαλοτέλι ο Γκαλιάνι

"Έκλεισε το μάτι" στον Μπαλοτέλι ο Γκαλιάνι

Έναν χρόνο μετά την πώλησή του στη Λίβερπουλ, η Μίλαν εμφανίζεται πολύ κοντά στο να ξαναφέρει στο "San Siro" τον Μάριο Μπαλοτέλι. Διαβάστε τη δήλωση με νόημα που έκανε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών θέλουν τη Μίλαν να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι με τη μορφή δανεισμού και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα ο "Super Mario" ίσως και να έχει έτοιμη τη βαλίτσα του για Μιλάνο...

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει συναινέσει στο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή (από τη στιγμή που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μοιάζει με άπιαστο όνειρο) ενώ ο Αντριάνο Γκαλιάνι άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του πως οι "ροσονέρι" είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ξανά τον 25χρονο Ιταλό στράικερ.

"Έκλεισε το μάτι" στον Μπαλοτέλι ο Γκαλιάνι

"Ορισμένες αγάπες δεν τελειώνουν, κάνουν τεράστιους κύκλους και μετά επιστρέφουν. Εγώ και ο πρόεδρος Μπερλουσκονι είμαστε και οι δύο ρομαντικοί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των Μιλανέζων λίγο πριν ταξιδέψει στη Φλωρεντία για την αποψινή πρεμιέρα της Μίλαν κόντρα στη Φιορεντίνα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ