ΜΙΛΑΝ

Αυτούς θέλει ο Μιχαΐλοβιτς στη "νέα Μίλαν"

Αυτούς θέλει ο Μιχαΐλοβιτς στη "νέα Μίλαν"

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συναντήθηκε με τους Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι όπου συζήτησαν ακόμα και για τις μεταγραφές που επιθυμεί για να συμφωνήσει με τη Μίλαν. Την παραμονή του Ντε Γιονγκ επιθυμεί ο Σέρβος.

Τρεις ώρες κράτησε το βράδυ της Τετάρτης το ραντεβού μεταξύ του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι στο Αρκόρε με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μίλαν ο πρώην τεχνικός της Σαμπντόρια .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κορυφής συζητήθηκε επίσης το μπάτζετ που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Μιλανέζοι για την ενίσχυση του συλλόγου, που δεν θα είναι της τάξης των 120 εκ.ευρώ που είχαν τάξει στον Αντσελότι (ίσως όμως φτάσει τα 100 εκ.ευρώ) ενώ έγινε και λόγος για παίκτες με τους οποίους επιθυμεί να συνεργαστεί τη νέα σεζόν ο Σέρβος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Sportmediaset.it" ο Μιχαΐλοβιτς ζήτησε την απόκτηση του 21χρονου Αργεντικού κεντρικού μέσου της Πάρμα, Χοσέ Μάουρι, και του 24χρονου μέσου της Σαμπντόρια Ρομπέρτο Σοριάνο που τον είχε μαζί του στο "Μαράσι", ενώ επιθυμεί την παρουσία ενός έμπειρου παίκτη για να καθοδηγήσει τους νεότερους και για αυτό το λόγο είναι υπέρ της παραμονής του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Αυτούς θέλει ο Μιχαΐλοβιτς στη "νέα Μίλαν"

Το συμβόλαιο του Ολλανδού μέσου λήγει στο τέλος του μήνα ( το όνομά του ακούστηκε μάλιστα και για τον Ολυμπιακό ), ωστόσο το εν λόγω μέσο αναφέρει πως αν επέλθει συμφωνία με τον Μιχαΐλοβιτς θα γίνει άμεσα προσφορά στον παίκτη για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο "San Siro".

Για το χώρο της άμυνας δεν υπήρχαν συγκεκριμένες απαιτήσεις ενώ για την επίθεση επανήλθε το όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς ως αντικαταστάτη του Ντέστρο. Ο Γκαλιάνι είχε ταξιδέψει την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ατλέτικο όμως ο Κροάτης δεν ήταν στην κορυφή της λίστας του Αντσελότι και δεν έγινε περαιτέρω κίνηση όμως με δεδομένη την επιθυμία του Σέρβου τεχνικού για την απόκτησή του ενδέχεται να ανοίξει νέος κύκλος επαφών με τον Κροάτη άσο.

Σημειώνεται πως ο ιταλικός Τύπος προαναγγέλει με σημερινά του δημοσιεύματα τον "γάμο" μεταξύ της Μίλαν και του 46χρονου Σέρβου τεχνικού. "Μιχαΐλοβιτς, η Μίλαν είναι δική σου", αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport ενώ η Gazzetta dello Sport γράφει πως ο Μιχαΐλοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Μίλαν και κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά του (χρωματίζει το Si απο το Sinisa που σημαίνει "Ναι").

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ιταλικού αθλητικού Τύπου και όχι μόνο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ