ΜΙΛΑΝ

Αποκαλύψεις Μπερλουσκόνι για Αντσελότι και... Ιμπραχίμοβιτς!

Αποκαλύψεις Μπερλουσκόνι για Αντσελότι και... Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έριξε "βόμβες" με σημερινές του δηλώσεις καθώς εξέφρασε σχεδόν σιγουριά για την απόκτηση του Κάρλο Αντσελότι ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Πιστεύω ότι είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες ο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Μίλαν. Όχι μόνο επειδή εγώ και ο Γκαλιάνι αγαπάμε τον Καρλέτο αλλά επειδή, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όλοι οι οπαδοί της Μίλαν που με συναντούσαν με παρότρυναν να φέρω πίσω τον Αντσελότι.

Τον άκουσα και μου φάνηκε δυνατός, με τη συνήθη επιθυμία για νίκες. Είναι νικητής, έχει κερδίσει σε όποιο μέρος έχει εργαστεί.

Τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση και μετά θα πάρει την απόφασή του που συνδέεται και με την οικογένειά του", αποκάλυψε με σημερινές δηλώσεις του στην "Sportmediaset" ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και συνέχισε:

"Ελπίζω η απάντηση που θα δώσει να είναι θετική για τη Μίλαν επειδή αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα. Κόντε, Μιχαΐλοβιτς και Έμερι ως πιθανές εναλλακτικές λύσεις;

Δεν θέλω να εξετάσω άλλες λύσεις πέρα του Αντσελότι. Αυτά θα τα κοιτάξουμε μετά, σε περίπτωση που δεν έρθει ο Αντσελότι, Όμως θα έρθει και έτσι δεν θα συζητήσουμε καθόλου αυτές τις περιπτώσεις".

Ο "καβαλιέρε" έριξε όμως και μία ακόμα "βόμβα" καθώς πέρα από την ακράδαντη πίστη του ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα επιστρέψει στο "San Siro" έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, μίλησε και για ενδεχόμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς:

Αποκαλύψεις Μπερλουσκόνι για Αντσελότι και... Ιμπραχίμοβιτς!

"Θα με γοήτευε μία επιστροφή του αν και ειναι κάτι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπομονή για να έρθει πίσω. Όμως στο γήπεδο είναι ένα μεγαλείο".

Ερωτηθείς τέλος για το κατά πόσο τον ικανοποίησε φέτος η Μίλαν με την απόδοσή της, ο Μπερλουσκόνι έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση:

"Στην αρχή της σεζόν εγώ και ο Γκαλιάνι πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μία Μίλαν που θα βγει στο Champions League. Είχαμε δύο βασικές ενδεκάδες, θεωρούσαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Έπειτα δεν καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, ίσως να έπεσε και το ηθικό των παικτών. Το ποδόσφαιρο όμως έχει κύκλους.

Τρώγαμε χαβιάρι και σαμπάνια για σχεδόν 30 χρόνια και μία φορά μπορούμε να ικανοποιηθούμεμε μοτσαρέλα. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο χαβιάρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ