ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι, Έμερι και Κόντε για Μίλαν

Αντσελότι, Έμερι και Κόντε για Μίλαν

Ο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε πως η Μίλαν θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ οι υποψήφιοι για τον πάγκο είναι οι Αντσελότι, Έμερι και Κόντε

Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, υποσχέθηκε πως αυτό το καλοκαίρι ο σύλλογος θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, τόνισε πως είναι χαρούμενος για την Γιουβέντους, ενώ όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως υποψήφιοι για τον πάγκο είναι οι Κάρλο Αντσελότι, Ουνάι Έμερι και Αντόνιο Κόντε.

Οι "ροσονέρι" είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας της Serie A με δύο αγωνιστικές να απομένουν, όμως έχουν την φανέλα να κάνουν μεταγραφές και να επιστρέψουν δυναμικά.

"Θα είναι μία σπουδαία μεταγραφική περίοδος, αυτό είναι σίγουρο", τόνισε ο Γκαλιάνι και συνέχισε: "Όταν έχεις το πρεστίζ της Μίλαν είναι εύκολο να ξεκινήσεις ξανά. Η Γιουβέντους είναι ιδανικό παράδειγμα (είχε τερματίσει 2 φορές 7η πριν επιστρέψει στην κορυφή) ".

"Το 1998 ήμασταν 11οι και το 1999 πήραμε το πρωτάθλημα. Έχουμε την επιθυμία να επιστρέψουμε στην κορυφή. Έχουμε επιθυμία και καλή πρόθεση για την μεταγραφική περίοδο. Υποφέραμε αυτήν την περίοδο, όμως η Μίλαν θα επιστρέψει".

"Σε 10 χρόνια παίξαμε σε 3 τελικούς Champions League, δύο από τους οποίους κερδίσαμε, έναν ημιτελικό και έναν προημιτελικό. Ελπίζω πως μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο".

Η Γιουβέντους πήρε ένα ακόμη πρωτάθλημα έχει φτάσει στον τελικό του Champions League με πρωταγωνιστές τους Αντρέα Πίρλο και Κάρλος Τέβες. Οι "ροσονέρι" άφησαν τον πρώτο να φύγει και απέρριψαν την απόκτηση του δεύτερου.

"Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Κοιτάμε το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο, είμαι χαρούμενος για την Γιουβέντους."

"Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουμε περισσότερες επιτυχίες από οποιονδήποτε άλλον. Είναι σημαντικό που η Γιουβέντους φέρνει βαθμούς για όλες τις ιταλικές ομάδες".

Όσον αφορά στον προπονητή, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" τον Φιλίπο Ιντσάγκι στον πάγκο θα αντικαταστήσει ένας εκ των Κάρλο Αντσελότι, Ουνάι Έμερι και Αντόνιο Κόντε.

Ο Αντσελότι είναι γνώριμο πρόσωπο και η πρώτη επιλογή (θα φύγει από την Ρεάλ), ο Ουνάι Έμερι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην Σεβίλλη και θα παίξει τελικό Europa League, ο Αντόνιο Κόντε είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και μάλιστα πλέον σε μεγάλη κόντρα με την πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, αφού τον κατηγόρησαν για τους αρκετούς τραυματισμούς των παικτών τους φέτος.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ