ΜΙΛΑΝ

Αναμένει στο ακουστικό του ο Φαν Μπόμελ

Αναμένει στο ακουστικό του ο Φαν Μπόμελ
Φαν Μπόμελ

Ο ατζέντης του Μαρκ Φαν Μπόμελ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα περιμένει τη Μίλαν πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφασή του για το μέλλον του. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα.

Τη Μίλαν θα περιμένει ο Μαρκ Φαν Μπόμελ πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού μέσου εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στο "Σαν Σίρο".

Την ίδια στιγμή τα συμβόλαια που λήγουν στη Μίλαν είναι αρκετά και σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται πολλοί ποδοσφαιριστές προχωρημένης ηλικίας, όπως οι Αλεσάντρο Νέστα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Μάριο Γιέπες, Τζιανλούκα Τζαμπρότα, Τζενάρο Γκατούζο, Μάσιμο Αμπροζίνι και Φιλίπο Ιντζάγκι.

Οι "ροσονέρι" έχουν ξεκαθαρίσει πως συζητήσεις με όλους θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν και ο Φαν Μπόμελ δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι σκέψεις για ριζική ανανέωση είναι δεδομένες στη διοίκηση του συλλόγου, αλλά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να παραμείνει ο Φαν Μπόμελ, κάτι που θα ήθελε ο 34χρονος, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης του.

Αναλυτικά ο Μίνο Ραϊόλα δήλωσε στη "Gazzetta dello Sport": "Αισθάνεται πολύ καλά στη Μίλαν, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο τέλος της χρονιάς" είπε και προσέθεσε:

"Η Μίλαν δε μας έχει πει τίποτα αναφορικά με τα σχέδιά της για το μέλλον, αλλά ο Μαρκ δεν ανησυχεί. Αν θέλουν να μείνει, τότε ο Μαρκ θα μείνει εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση θα φύγει έχοντας περάσει εξαιρετικά ενάμιση χρόνο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ