ΜΙΛΑΝ

Αμπροζίνι: "Πικρό αντίο, με ιντριγκάρει η Φιορεντίνα"

Αμπροζίνι: "Πικρό αντίο, με ιντριγκάρει η Φιορεντίνα"

Ο Μάσιμο Αμπροζίνι μίλησε για την πίκρα του, που αφήνει τη Μίλαν, αλλά και την υπερηφάνεια που νιώθει για τα 18 χρόνια στους "ροσονέρι", ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο για μετακίνησή του στη Φιορεντίνα.

"Η πίκρα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την ικανοποίηση που έζησα αυτά τα υπέροχα 18 χρόνια στη Μίλαν.

Η Μίλαν μου έδωσε την ευκαιρία να δω εκπληκτικά στάδια, να αγωνιστώ δίπλα σε υπέροχους συμπαίκτες, να πάρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (14/6) για να αποχαιρετήσει τους "ροσονέρι", με τον 36χρονο να προσθέτει:

"Είμαι εδώ για να τους ευχαριστήσω όλους, από τους συμπαίκτες μου μέχρι τους μασέρ της ομάδας, οι οποίοι φαίνονται λιγότερο αλλά ήταν σημαντικοί για μένα".

Κληθείς να απαντήσει στο αν βλέπει τον εαυτό του να φοράει τη φανέλα της Φιορεντίνα τη νέα σεζόν, ο έμπειρος Ιταλός μέσος δήλωσε:

"Η Φιορεντίνα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχει έναν πολύ μεγάλο προπονητή, ένα πραγματικά σοβαρό σχέδιο και αν κάνουν το βήμα και με προσεγγίσουν θα ακούσω τι έχουν να μου προτείνουν.

Ξέρω ότι θέλω και μπορώ να δώσω κάτι ακόμα στο χώρο του ποδοσφαίρου".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ