ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "Ο Μπαλοτέλι δεν είναι πια παιδί"

Αλέγκρι: "Ο Μπαλοτέλι δεν είναι πια παιδί"

Αυστηρός απέναντι στον Μπαλοτέλι εμφανίστηκε ο Μάσιμο Αλέγκρι, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά για να μην αντιμετωπίζεται ως... μαύρο πρόβατο από τους διαιτητές.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα για μία ακόμα φορά, καθώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που είδε στο φινάλε του αγώνα με τη Νάπολι αλλά και τη φραστική επίθεση που έκανε προς τον διαιτητή.

Η τελευταία επεισοδιακή συμπεριφορά του δεν έμεινε πάντως ασχολίαστη από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου προχώρησε σε αρκετές παραινέσεις προς τον "Σούπερ Μάριο":

"Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι πια ένα παιδί, είναι 23 χρόνων, και πρέπει να αλλάξει. Είναι ένας παίκτης γεννημένος πρωταθλητής αλλά θα πρέπει να σταματήσει συγκεκριμένες συμπεριφορές απέναντι στους διαιτητές.

Με μία διαφορετική συμπεριφορά από την πλευρά του, θεωρώ ότι θα τον προστάτευαν περισσότερο μέσα στο γήπεδο", τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι" την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τη Μπολόνια (σ.σ. για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Serie A) και πρόσθεσε:

"Ο Μπαλοτέλι πρέπει να βοηθήσει τους διαιτητές να τον προστατεύσουν, τα φάουλ που δέχτηκε την Κυριακή ίσως να είχαν εκτιμηθεί διαφορετικά αν ήταν στη θέση του άλλοι παίκτες.

Θα πρέπει να αφήσουμε ήσυχους τους διαιτητές, είναι άνθρωποι και συγκεκριμένες συμπεριφορές μπορούν να τους επηρεάσουν. Θα πρέπει να έχει σωστή συμπεριφορά γιατί τον βλέπουν τα παιδιά.

Πιστεύω στην καλή διάθεση και στις ικανότητες του Μάριο Μπαλοτέλι, ώστε να καταλάβει πως αυτή είναι μία σημαντική χρονιά και αυτή είναι μία κατάσταση στην οποία δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ