ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "Η χειρότερη στιγμή μου στη Μίλαν"

Αλέγκρι: "Η χειρότερη στιγμή μου στη Μίλαν"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως βιώνει τη χειρότερες μέρες της καριέρας του στη Μίλαν, χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι με την Κιέβο, ενώ ξεκαθάρισε πως στους "ροσονέρι" έχουν κοστίσει οι πολλοί τραυματισμοί. "Είμαι ο προπονητής και θα βρω τη λύση" είπε μεταξύ άλλων.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στη Μίλαν μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα, η οποία κράτησε την ομάδα στους 12 βαθμούς ύστερα από 11 αγωνιστικές.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους, τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρο του συλλόγου, να λείπει από τις εξέδρες, αφού είχε αποχωρήσει από το γήπεδο στο 0-2, και τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι στα αποδυτήρια προκειμένου να μιλήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έχει η ομάδα του και παραδέχτηκε πως αυτή είναι η χειρότερη στιγμή του από τη μέρα που έγινε προπονητής της Μίλαν.

"Είναι η χειρότερη στιγμή μου στα τρεισήμισι χρόνια που βρίσκομαι στη Μίλαν. Πρέπει να βρούμε μία λύση. Το να μείνουμε ενωμένοι θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Κιέβο κυρίως ψυχολογικά.

Την τελευταία μισή ώρα το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό. Χρειάζεται να επιστρέψουμε στα στάνταρ μας. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τι κάνουμε λάθος και τι αλλαγές χρειάζονται. Το παιχνίδι με την Κιέβο είναι πλέον πολύ σημαντικό, περισσότερο από αυτό με την Μπαρτσελόνα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχουν πολλές αιτίες. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ξανά τόσο κακά όσο με τη Φιορεντίνα".

Οι οπαδοί ανάρτησαν πανό τα οποία ασκούσαν κριτική στη μεταγραφική πολιτική της Μίλαν, η οποία το καλοκαίρι δεν πήρε έναν αμυντικό και έναν μέσο. Επί του θέματος ο Αλέγκρι είπε:

"Δεν είναι θέμα μεταγραφικής πολιτικής της ομάδας, έχει να κάνει με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε. Δεν γίνεται να ασκηθεί κριτική για την προσπάθεια των παιδιών, απλώς δε μας βγήκε. Τα πράγματα για μας δεν είναι καλά, έχουμε μόνο 12 βαθμούς. Είμαι ο προπονητής και ο σύλλογος θα με ενημερώσει αν παρθεί κάποια απόφαση. Δεν έχει οριστεί κάποια σύσκεψη. Ως προπονητής εγώ θα βρω τη λύση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ