ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "H τρίτη θέση ισοδυναμεί με πρωτάθλημα"

Αλέγκρι: "H τρίτη θέση ισοδυναμεί με πρωτάθλημα"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι διέψευσε με... οργή δημοσίευμα που τον θέλει να έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα για τριετές συμβόλαιο και επανέλαβε πως η 3η θέση τη φετινή σεζόν θα είναι επιτυχία για τη Μίλαν.

"Η τρίτη θέση θα είναι κάτι σαν πρωτάθλημα με δεδομένο πως το ξεκίνησε η σεζόν μας. Η τέταρτη θέση δεν θα είναι επιτυχία, θα είναι όμως ένα πικρό αποτέλεσμα και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Αυτά τα παιδιά αξίζουν την τρίτη θέση μετά από εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μετά το τέλος μίας εποχής για την ομάδα", δήλωσε ο τεχνικός της Μίλαν σχετικά με τον στόχο της κατάληψης της 3ης θέσης (οδηγεί μέσω προκριματικών στο νέο Champions League) και τη μάχη με τη Φιορεντίνα, και πρόσθεσε:

"Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό μέχρι να κριθούν τα πάντα και μαθηματικά. Θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε το Σαββατοκύριακο μπροστά από τη Φιορεντίνα στη βαθμολογία".

Ο Αλέγκρι πήρε πάντως θέση και για το σημερινό (4/5) δημοσίευμα της Corriere della Sera, που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και το οποίο θα έχει ισχύ από αυτό το καλοκαίρι.

"Αυτές είναι σοβαρές κατηγορίες και μου προκαλούν απογοήτευση, καθώς είμαι ένα ειλικρινές άτομο που λέω πάντα πως αν συμβεί κάτι οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι εργοδότες μου.

Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά μόνο με τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν και είμαι συγκεντρωμένος με τους παίκτες και το σύλλογο στο να πετύχουμε έναν στόχο που φαινόταν σχεδόν αδύνατος λίγους μήνες πριν.

Η πρόθεσή μου είναι να μείνω στη Μίλαν, τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στον κόσμο. Ο κάθε προπονητής θα ήθελε να κάθεται σε αυτό τον πάγκο και εγώ είμαι ήδη εδώ, οπότε για ποιο λόγο να φύγω;", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Να σημειωθεί ότι η επίσημη Μίλαν προχώρησε μέσω ανακοίνωσης στη διάψευση του δημοσιεύματος για συνεργασία Ρόμα-Αλέγκρι, ενώ επίσημη διάψευση έγινε τόσο από τη Ρόμα όσο και από την Ίντερ (το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι η Ίντερ είχε κινηθεί και εκείνη για τον Αλέγκρι πριν την... προλάβουν οι "τζαλορόσι").

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ