ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "Δεν έχει πάρει τον τίτλο η Γιουβέντους"

Αλέγκρι: "Δεν έχει πάρει τον τίτλο η Γιουβέντους"
Αλέγκρι

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στο Καμπιονάτο σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο τεχνικός της Μίλαν.

Πίστη στην κατάκτηση του τίτλου εξακολουθεί να έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Μίλαν αυτή τη στιγμή μετά από δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα έχει βρεθεί ένα βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους, αλλά τα πάντα είναι ακόμα ρευστά.

Ο τεχνικός των Μιλανέζων θεωρεί πως η χρονιά ως τώρα είναι πολύ καλή για την ομάδα του, η οποία τελευταία έχει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να κατακτήσει τον τίτλο, αφού η Γιουβέντους δεν είναι άτρωτη.

"Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εξακολουθούμε να έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρκετούς τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε άλλοθι" είπε και προσέθεσε: "Η Μίλαν είχε μία εξαιρετική σεζόν ως τώρα και αυτό οφείλεται στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, όπου η μάχη ανάμεσα στους "ροσονέρι" και τη Γιουβέντους έχει κορυφωθεί: "Η Σέριε Α είναι ένα πολύ ανοιχτό πρωτάθλημα και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Η Γιουβέντους εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της, αλλά δεν είναι ανίκητη. Δεν έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπάρχουν επτά αγώνες ακόμη και βρισκόμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω. Εννοείται πως θα ήθελα να προηγούμασταν, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ