ΜΙΛΑΝ

"Αλαλούμ" στη Μίλαν για το νέο προπονητή

"Αλαλούμ" στη Μίλαν για το νέο προπονητή

Η Μίλαν έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει με Ιντσάγκι στον πάγκο όμως ο Κλάρενς Ζέεντορφ δηλώνει άγνοια για τα σενάρια διαδοχής του και οπαδοί ζήτησαν από τη διοίκηση να τον κρατήσει!

Αυτό που συμβαίνει στη Μίλαν εδώ και μερικές ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Η διοίκηση της Μίλαν έχει δώσει ανεπίσημα το χρίσμα στον Φίλιπο Ιντσάγκι για να συνεχίσει στον πάγκο των "ροσονέρι" τη νέα σεζόν όμως την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα λυθεί το συμβόλαιο του Κλάρενς Ζέεντορφ ο οποίος θεωρεί πως δεν έχει αλλάξει κάτι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

"Διαβάζω τα πάντα από τις εφημερίδες αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση από τη διοίκηση", ήταν η απάντηση του Ζέεντορφ στα περί αντικατάστασής του από τον Φίλιπο Ιντσάγκι, με τον Ολλανδό τεχνικό να συμπληρώνει με δηλώσεις του:

"Αλαλούμ" στη Μίλαν για το νέο προπονητή

"Εγώ είμαι καλά, προσπαθώ να περάσω αυτές τις ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους μου και δεν είχα καμία επικοινωνία.

Μου αρέσει η αγάπη που έχουν οι οπαδοί προς το πρόσωπό μου, στο Μουντιάλ θα πάω για να κάνω πάρα πολλά πράγματα αλλά και να δω πολλούς παίκτες.

Μπορώ να πω "Forza Milan" επειδή η Μίλαν θα παραμείνει για πάντα, όπως οι οι οπαδοί της".

Η αναφορά μάλιστα του Ζέεντορφ για τη συμπαράσταση των οπαδών είναι 100% επίκαιρη, καθώς την ώρα που ο Ιντσάγκι φέρεται να κάνει τις πρώτες του επαφές ως ο νέος τεχνικός της Μίλαν, μερίδα των φίλων της ομάδας ζητάει την παραμονή Ζέεντορφ.

"Αλαλούμ" στη Μίλαν για το νέο προπονητή

Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ οπαδών συγκεντρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα (νέα) γραφεία της Μίλαν και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Ζέεντορφ, θέλοντας να δείξουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στα σχέδια της διοίκησης.

Οι Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι δεν φαίνεται πάντως να "συγκινούνται" από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον Ολλανδό τεχνικό και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν προγραμματίσει για το βράδυ του Σαββάτου νέα συνάντηση με τον Φίλιπο Ιντσάγκι για να συζητήσουν για τη Μίλαν της νέας σεζόν...

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ