ΜΙΛΑΝ

Αγώνας και δάκρυα για Κασάνο

Αγώνας και δάκρυα για Κασάνο

Ο Αντόνιο Κασάνο νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα και η αγωνία για την υγεία του συνεχίζεται. Τα αισιόδοξα μηνύματα από Αλέγκρι-Γκαλιάνι και τα δάκρυα της μητέρας του παίκτη στο νοσοκομείο.

Μετά τη λιποθυμία που ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου κατά την επιστροφή της Μίλαν από τη Ρώμη ( νίκησε 3-2 τη Ρόμα), ο Αντόνιο Κασάνο υποβάλλεται σε συνεχή ιατρικά τεστ σε κεφάλι και καρδιά για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει, με την παραμονή του στο νευρολογικό τμήμα του νοσοκομείου, "Policlinico", να είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και απόψε.

Ουδείς ειναι σε θέση ακόμα να κάνει μία πρόβλεψη για το πότε (και αν) θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, με τους Αντριάνο Γκαλιάνι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να εκφράζουν πίστη με σημερινές τους δηλώσεις πως ο 29χρονος θα γυρίσει δυνατός στα γήπεδα με τη ροσονέρα φανέλα.

"Μίλησα νωρίτερα με τον Κασάνο, είναι καλά και έχει καλή διάθεση. Φοβηθήκαμε όλοι. Φεύγουμε για το Μινσκ με ελάχιστους επιθετικούς, δεν θα έχουμε ούτε τον Πάτο", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, και πρόσθεσε:

"Ο Αντόνιο είναι δυνατός, θα γίνει απόλυτα καλά αλλά για αυτά τα πράγματα είναι προτιμότερο να αφήσουμε τους γιατρούς να μιλήσουν. Εκείνοι είναι κοντά του".

Αγώνας και δάκρυα για Κασάνο

Στο πλευρό του Κασάνο η μητέρα και η σύζυγός του

Πιο αισιόδοξος αναφορικά με την επιστροφή του Κασάνο στη δράση εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

"Ο Αντόνιο τα πάει πολύ καλά, ακόμα και το Σάββατο του μίλησα για 20 λεπτά. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είνα να συνέλθει και να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, ίσως μετά τη χειμερινή διακοπή.

Από αυτά που άκουσα την Κυριακή έδειχνε ήρεμος και χαλαρός. Όλη η ομάδα είναι σε κατάσταση σοκ και στενοχωρημένη για αυτό που του συνέβη".

Αγώνας και δάκρυα για Κασάνο

Το έτερον ήμισυ του Αντόνιο Κασάνο, Καρολίνα Μαρτσάλις

Φυσικά, δίπλα στον Κασάνο σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν θα μπορούσε να μην ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα, με τη γυναίκα του Καρολίνα και τη μητέρα του Τζοβάνα να φτάνουν μαζί με ταξί το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πολυκλινική που νοσηλεύεται.

"Ελπίζουμε, ελπίζουμε...", είπε δακρυσμένη στους δημοσιογράφους η μητέρα του "Φανταντόνιο", η οποία αποχώρησε από το νοσοκομείο μετά από παραμονή 1,5 ώρας.

Αγώνας και δάκρυα για Κασάνο

Η μητέρα του Κασάνο, Τζοβάνα

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ