ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υποδοχή Βίντιτς στη Θεσσαλονίκη

Υποδοχή Βίντιτς στη Θεσσαλονίκη

Ο αμυντικός της Ίντερ, Νέμανια Βίντιτς, γνώρισε την υποδοχή στη Θεσσαλονίκη από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί σχεδόν μία δεκαετία και νυν αμυντικός της Ίντερ, Νέμανια Βίντιτς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το φιλικό της νέας του ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να τον υποδεχθεί στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς", όπου διαμένει η ιταλική ομάδα.

Υποδοχή Βίντιτς στη Θεσσαλονίκη

Ο 32χρονος Σέρβος συνομίλησε με ιδιαίτερη χαρά -μετά την αρχική του έκπληξη- με την εξαμελή αντιπροσωπεία της Λέσχης στο λόμπι του ξενοδοχείου, και φωτογραφήθηκε με όλους τους φίλους της ομάδας, παραλαμβάνοντας παράλληλα τα όμορφα αναμνηστικά δώρα που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την περίσταση.

Υποδοχή Βίντιτς στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, ο Βίντιτς παρέλαβε ένα χρυσό παπούτσι με ειδική πλακέτα που ανέγραφε "Thank you for the memories, captain. 2006-2014, 300 games-21 goals", καθώς και μία φανέλα με το όνομα και τον αριθμό 15 που φορούσε στους «κόκκινους διαβόλους», την οποία υπέγραψε ειδικά για το Red Cafe της Λέσχης.

Υποδοχή Βίντιτς στη Θεσσαλονίκη
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ