ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υπέρ της video technology ο Μουρίνιο

Υπέρ της video technology ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε υπέρμαχος της χρήσης της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, καθώς υποστήριξε πως μ' αυτό τον τρόπο θα προστατευθούν οι διαιτητές κι οι ομάδες δεν θα πέφτουν "θύματα" λάθος αποφάσεων.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πρόθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να αυξήσει τις ομάδες στο Μουντιάλ από 32 σε 48.

"Είμαι υπέρ της αύξησης των ομάδων. Ως προπονητής συλλόγου, αν η αύξηση σημαίνει περισσότερα παιχνίδια και λιγότερες διακοπές, τότε θα έλεγα 'όχι'. Είναι σημαντικό να αναλυθεί και να γίνει κατανοητό το γεγονός πως η αύξηση δεν σημαίνει παράλληλα και περισσότερα παιχνίδια. Οι παίκτες και οι ομάδες θα προστατεύονται. Οι μέτριες ομάδες θα αποκλείονται ύστερα από 3 παιχνίδια, όμως παράλληλα θα έχουν κερδίσει σε εμπειρία", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος στάθηκε και στο οικονομικό κομμάτι:

"Η αύξηση θα σημαίνει πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι κάτι παραπάνω από ένα απίστευτο κοινωνικό γεγονός. Περισσότερες χώρες, περισσότερες επενδύσεις".

Παράλληλα, ο "Special One" αναφέρθηκε και στη video technology, όντας υπέρμαχος: "Όλοι χρειαζόμαστε τη video technology. Οι επαγγελματίες δεν γίνεται να κερδίζουν ή να χάνουν τίτλους εξαιτίας της άρνησης αυτής της εξέλιξης. Επίσης, ειδικά οι διαιτητές χρειάζονται και αξίζουν προστασίας. Χρειάζονται την τεχνολογία προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους υποστηρίξει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ