ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βρήκε το νέο "Λουίς Φαμπιάνο" ο Σερ Άλεξ

Βρήκε το νέο "Λουίς Φαμπιάνο" ο Σερ Άλεξ

Τον 16χρονο Μπρούνο Γκόμες, ο οποίος έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Λουίς Φαμπιάνο, έχει ήδη κλείσει η Γιουνάιτεντ. Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος έστειλε το δικό του μήνυμά στον Σερ Άλεξ, σκοράροντας 7 τέρματα στο τελευταίο ματς της ομάδας του, η οποία νίκησε με 12-0!

Αν μη τι άλλο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ξέρει να ανακαλύπτει ταλέντα. Το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν. Του πιστώνεται φυσικά και η ανάδειξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στο Μάντσεστερ και σήμερα είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο.

Καλά καλά δεν είχαν σταματήσει οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από την Γιουνάιτεντ, κι ο Σερ Άλεξ, ήδη προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Οι ανιχνευτές ταλέντων της Γιουνάιτεντ, έκαναν "φύλλο και φτερό" κάθε γήπεδο, κάθε ματς, κάθε ομάδα στην Βραζιλία, ώστε να βρουν κάποιον πιτσιρικά, ο οποίος να ξεχειλίζει από ταλέντο. Και τελικά τον βρήκαν. Ο Σερ Άλεξ έδωσε τη συγκατάθεσή του αφού τον παρακολούθησε κι έτσι ο 16χρονος Μπρούνο Γκόμες της Ντεσπορτίβο Μπραζίλ, έκλεισε στην Μάντσεστερ, αλλά θα μετακομίσει στην Αγγλία μόλις γίνει 18 ετών.

Ποιος είναι όμως ο μικρός που "έκλεψε την καρδιά" του Φέργκιουσον;

Τα πρώτα βήματα

Κατά αρχήν ο Μπρούνο Γκόμες για όσους δε το γνωρίζουν, ξεκίνησε να αγωνίζεται στις ακαδημίες των Παλμέιρας και Κορίνθιανς πριν μετακομίσει στην Ντεσπορτίβο Μπραζίλ. Δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο κι ίσως να είναι λίγο δύσκολο να πάρει άδεια εργασίας για την Αγγλία, εφόσον ακόμα δεν έχει αγωνιστεί και σε κάποια μικρή εθνική της Βραζιλίας. Αυτό βέβαια ίσως και να οφείλεται στο ότι η ομάδα που αγωνίζεται είναι αρκετά μικρή.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά

Είναι ένα τυπικό 9άρι. Δεν έχει την τρομερή τεχνική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν γνωρίζει μπάλα. Απ' την άλλη η τοποθετήσεις του και τα τελειώματα του είναι εκπληκτικά. Η ταχύτητά του είναι κι αυτή καλή. Είναι επίσης καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ μπορεί να σουτάρει κι από μακρινή απόσταση. Δεν είναι τόσο "φαντεζί" παίκτης, όπως πχ ο Νεϊμάρ.

Αν μπορούσε να παρομοιαστεί με κάποιον παίκτη, αυτός θα ήταν και το είδωλό του, ο Λουίς Φαμπιάνο. Απ' ότι φαίνεται, τα χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου, έχουν αρκετά κοινά στοιχεία.

Αν και το να αγωνιστείς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση με το να παίζεις σε κάποια Ντεσπορτίβο Μπραζίλ, ο μικρός Βραζιλιάνος, κατά τον Φέργκιουσον μπορεί να γίνει ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Έχει όλα τα φόντα για κάτι τέτοιο. Ήδη μάλιστα έχει αρχίσει να μαθαίνει αγγλικά ώστε να είναι έτοιμος μόλις ενηλικιωθεί.

Ο Μπρούνο Γκόμες, είναι φυσικά το αστέρι της ομάδας του και το δείχνει αυτό σε κάθε παιχνίδι. Στο τελευταίο και πιο πρόσφατο μάλιστα της ομάδας του ενάντια στην Σουμαρέ κ17, ο Βραζιλιάνος πέτυχε 7 (!) τέρματα, ενώ έδωσε και 2 έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Σίγουρα έστειλε το δικό του μήνυμα στον Σερ Άλεξ, ο οποίος τρίβει ήδη τα χέρια του από ικανοποίηση για την νέα του ανακάλυψη. Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο μικρός "Λουίς Φαμπιάνο":

Βρήκε το νέο "Λουίς Φαμπιάνο" ο Σερ Άλεξ
Βρήκε το νέο "Λουίς Φαμπιάνο" ο Σερ Άλεξ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ