ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Βλέπει" Καβάνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Βλέπει" Καβάνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- οι επιδόσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να ικανοποιούν άπαντες στο "στρατόπεδο" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι Άγγλοι βλέπουν έναν ιδανικό αντικαταστάτη του Σουηδού επιθετικού στο πρόσωπο του Έντισον Καβάνι.

Ο Ζοζέ Μουρίνο δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει μια ισορροπία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να την επανεντάξει σε "τροχιά" τίτλου, με τον Πορτογάλο να αναζητά διαρκώς τρόπους βελτίωσης της εικόνας των "κόκκινων διαβόλων" και κατ' επέκταση των αποτελεσμάτων.

Μπορεί οι επιδόσεις του φορ της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, να μην ανήκουν στα στοιχεία που προβληματίζουν τον περίγυρο της ομάδας και τον ίδιο τον 53χρονο τεχνικό, ωστόσο ένας σύλλογος του μεγέθους της Γιουνάιτεντ, επιβάλλεται να μην παραμελεί το μέλλον.

Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ του 35χρονου φορ και της Γιουνάιτεντ επεκτάθηκε πρόσφατα μέχρι το καλοκαίρι του 2018, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη κατά νου τη διαμόρφωση της κατάστασης, όταν ο Σουηδός αποχωρήσει.

Σκεπτόμενοι το παραπάνω, λοιπόν, έχουν τοποθετήσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος, παρότι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν αποκλείεται να θελήσει να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, στο -όχι μακρινό- μέλλον, όπως αναφέρει η αγγλική "Express".

Σενάριο που εντείνεται, αν λάβουμε υπόψη ότι ο 29χρονος δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, το οποίο λήγει, επίσης, το καλοκαίρι του 2018.

Ο Ουρουγουανός βρίσκεται στο Παρίσι από το καλοκαίρι του 2013. Έκτοτε, το όνομά του έχει "παίξει" δυνατά για κάμποσες ευρωπαϊκές ομάδες, εξαιτίας (και) της αδυναμίας του να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν προς εκείνον, όταν κατέφθασε στο "Παρκ ντε Πρενς", έναντι του ποσού των 64.000.000 ευρώ.

Φέτος και μετά από την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η άνοδος της απόδοσής του είναι ραγδαία, καθώς έχει μετρήσει 20 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Football Leaks: Ο βρώμικος πόλεμος δύο μάνατζερ για τα εκατομμύρια του Πογκμπά
Πόσο... Ζλάταν η δήλωση του Ιμπραχίμοβιτς δίπλα στο άγαλμά του!
Επίθεση Κλοπ σε Γκάρι Νέβιλ
Το... bullying του Ιμπραχίμοβιτς στον Πογκμπά
Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στην Τσέλσι
"Τρίζει" η καρέκλα του Έμερι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ