ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει να σπάσει το "στοιχειωμένο" ρεκόρ του Τσάρλτον ο Ρούνεϊ

Θέλει να σπάσει το "στοιχειωμένο" ρεκόρ του Τσάρλτον ο Ρούνεϊ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε χθες (25/10) ότι δεν υπολογίζει τον Ρούνεϊ, αλλά ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να παραμείνει στο Μάντσεστερ. Σκοπός του είναι να "σπάσει" το ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έχει σκοράρει 249 γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνεϊ δείχνει να μην τα παρατά κι επιθυμεί να παραμείνει στους "κόκκινους διαβόλους", παρά τη συμβουλή του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, απέχει τέσσερα γκολ απ' το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 246 γκολ. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "μπέμπηδων" είναι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έχει σκοράρει 249 τέρματα και κατέχει την πρώτη θέση για περισσότερα από 40 (!) χρόνια.

Ο Ρούνεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στις 28 Σεπτεμβρίου 2004 στην εντός έδρας νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το Champions League (6-2), όπου μάλιστα έκανε χατ τρικ σε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα. Βέβαια, έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα τους τελευταίους μήνες. Το μοναδικό του γκολ τη φετινή σεζόν καταγράφεται στις 14 Αυγούστου 2016 στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόρνμουθ (3-1).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ