ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει να πάρει τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα

El jugador del Barcelona, Neymar, controla el balón en su presentación oficial el lunes, 3 de junio de 2013, en Barcelona. (AP Photo/Manu Fernandez)
El jugador del Barcelona, Neymar, controla el balón en su presentación oficial el lunes, 3 de junio de 2013, en Barcelona. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να πιέζει τη Μπαρτσελόνα για την αγορά του Νεϊμάρ, προσπαθώντας να πετύχει μία από τις μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τον Πέδρο από την Τσέλσι, ωστόσο σύμφωνα με την "The Sun", ο πραγματικός στόχος ήταν άλλος! Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η διαπραγμάτευση με τη Μπαρτσελόνα αποσκοπούσε στην αγορά του Νεϊμάρ!

Κατά την παραμονή του στη Βαρκελώνη, ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουάρντ, φέρεται να συνομίλησε με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, εισπράττοντας την άρνηση τους να διαπραγματευτούν την πώληση του.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τη διάθεση να παραχωρήσει τον έναν εκ των τριών βασικών επιθετικών της και διεμήνυσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το ξεχάσει, ωστόσο εκείνη εξακολουθεί να πιέζει...

Ακόμα, η εφημερίδα συμπληρώνει ότι στη λίστα της Γιουνάιτεντ συμπεριλαμβάνονται οι Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης και Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ