ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα έσπασε ο Καντονά

Τα έσπασε ο Καντονά
Καντονά

Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Ερίκ Καντονά μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιου του.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε το πρωτάθλημα που μας πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν οδυνηρός για κάθε οπαδό της.

Οι αντιδράσεις ήταν λογικό να ποικίλουν μετά την επίτευξη του γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο, το οποίο έδινε τη νίκη επί της ΚΠΡ και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η πλειονότητα αυτών που βρισκόταν στο "Στάδιο του Φωτός", για να δει τον τελευταίο αγώνα της Γιουνάιτεντ, όταν έμαθε τα νέα δάκρυσε ή τραβούσε τα μαλλιά της μη μπορώντας να το πιστέψει.

Ωστόσο, ο Ερίκ Καντονά ήταν δεδομένο πως θα επέλεγε τον δικό του τρόπο. Ο Γάλλος πρώην παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" έγινε έξαλλος και μη μπορώντας να πιστέψει πώς χάθηκε το πρωτάθλημα στο τελευταίο λεπτό έσπασε το τραπεζάκι του καφέ που είχε μπροστά του, τα κομμάτια του οποίου έπεσαν στο χαλί.

"Το έκανε θρύψαλα. Ο πατέρας μου ήταν θυμωμένος. Λατρεύει τη Γιουνάιτεντ και πίστευε πως θα πάρει τον τίτλο", είπε στον Τζόναθαν Κρουζ, οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο γιος του Ερίκ, Ραφαέλ.

Ο Ραφαέλ είχε γνωρίσει τυχαία στη Βαρκελώνη τον Κρουζ, έξω από ένα μπαρ, του εκμυστηρεύτηκε αυτή την ιστορία επειδή ήταν οπαδός της Γιουνάιτεντ και ο τελευταίος στη συνέχεια δεν έχασε χρόνο δίνοντάς τη στη δημοσιότητα μέσω της "Daily Mirror".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ