ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνι: "Θα βρίσουν και άλλοι μπροστά στην TV"

Ρούνι: "Θα βρίσουν και άλλοι μπροστά στην TV"

Ο Γουέιν Ρούνι δεν γλίτωσε την καμπάνα για τη βρισιά του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, με την αγγλική FA να τον τιμωρεί με δύο ματς αποκλεισμό. Αντιδράσεις από τον παίκτη, τον Φέρντιναντ αλλά και την επίσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η βραδιά της Τετάρτης ήταν όλη δική του καθώς με το γκολ που πέτυχε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην Τσέλσι έδωσε τεράστιο προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η ψυχρολουσία δεν άργησε να έρθει για τον Γουέιν Ρούνι.

Για την ακρίβεια, λίγες ώρες μετά το 1-0 στο Λονδίνο, ο 25χρονος φορ των "κόκκινων διαβόλων" πληροφορήθηκε ότι η ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για το περιβόητο "γαμ..." στο ματς με τη Γουέστ Χαμ παρέμεινε, γεγονός που τον θέτει εκτός μάχης από το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Φούλαμ (9/4) αλλά και από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη συμπολίτισσα Σίτι στο "Γουέμπλεϊ" (16/4).

Η απόφαση μάλιστα αυτή προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Ρούνι, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής:

"Είμαι ενοχλημένος που χάνω δύο ματς, με το ένα εξ αυτών να είναι ο ημιτελικός Fa Cup στο Γουέμπλεϊ.

Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που έχω βρίσει στην τηλεόραση και δεν θα είμαι ο τελευταίος. Σε αντίθεση με άλλους που έχουν συλληφθεί να βρίζουν στην κάμερα, εγώ απολογήθηκα αμέσως.

Και παρόλα αυτά είμαι ο μόνος που τιμωρήθηκα επειδή έβρισα. Αυτό δεν μου φαίνεται σωστό. Τέλος πάντων, είμαι υποχρεωμένος να αποδεχτώ πως ό,τι συνέβη είναι γεγονός και να προχωρήσω. Αυτό σκοπεύω να κάνω".

West Ham V Manchester United. Premier League. pic Andy Hooper
Wayne Rooney celebrates to the Camera
West Ham V Manchester United. Premier League. pic Andy Hooper Wayne Rooney celebrates to the Camera ANDY HOOPER

Πέρα από την οργισμένη αντίδραση του Ρούνι, ανακοίνωση κατά της απόφασης της FA εξέδωσε και η ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο πλευρό του συμπαίκτη του τάχτηκε και ο Ρίο Φέρντιναντ.

"Θα πρέπει να παρακολουθούμε τη δράση του ως ποδοσφαιριστής και όχι για άλλα πράγματα. Μερικές φορές επειδή είναι ο Ρούνι γίνεται παραπάνω θόρυβος για ορισμένες πράξεις του.

Το να βρίζει ο Ρούνι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.

Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στη Λιβύη και στην Ακτή Ελεφαντοστού και εμείς μιλάμε για τον Ρούνι επειδή έβρισε μπροστά στην κάμερα".

Ρούνι: "Θα βρίσουν και άλλοι μπροστά στην TV"
© BBC

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ