ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Στόχος η κορυφή με το νέο έτος"

Ρούνεϊ: "Στόχος η κορυφή με το νέο έτος"
© AP

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε πως στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κορυφή με την αλλαγή του χρόνου, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγιες αποθέωσε τόσο τον Άγγλο επιθετικό όσο και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Στη μάχη του τίτλου μπήκε και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε την Άρσεναλ με 1-0 και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική ήταν ιδανική για τους "κόκκινους διαβόλους" και τη Λίβερπουλ, καθώς εκτός των "κανονιέρηδων" βαθμούς έχασαν και οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ και Έβερτον, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Γουέιν Ρούνεϊ.

"Τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας έδωσαν μία ψυχολογική τόνωση πριν το παιχνίδι και τώρα έχουμε επιστρέψει. Ήταν μία πολύ σημαντική ώθηση, ένα εξαιρετικό σαββατοκύριακο για εμάς ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην κορυφή ή κοντά σε αυτήν με την αλλαγή του χρόνου" είπε ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και αποθεώνεται τη Δευτέρα από τα αγγλικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε: "Οι εξαιρετικοί παίκτες βάζουν μεγάλα γκολ σε σημαντικά παιχνίδια και ο Φαν Πέρσι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να πω πως και ο Γουέιν ήταν πολύ καλός. Ο Γουέιν το άρχισε και ο Ρόμπιν το τελείωσε.

Ήλπιζα από τη μέρα που ήρθα ότι ο Ρόμπιν θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι εξαιρετικός. Δύο επιθετικοί, ο ένας σκόραρε και ο άλλος δημιούργησε. Τους αξίζει ο τίτλος του μεγάλου παίκτη. Είχαν πολύ καλή απόδοση σε ένα μεγάλο παιχνίδι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ