ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ραντεβού με Γκουαρδιόλα στο Παρίσι!

Ραντεβού με Γκουαρδιόλα στο Παρίσι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει της νέας σεζόν αλλά σύμφωνα με δημοσιογράφο του France Football, άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είχαν ραντεβού μαζί του στο Παρίσι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει γνωστοποιήσει επίσημα πως στο φινάλε της σεζόν δεν θα συνεχίσει στη Μπάγερν Μονάχου (οι Βαυαροί έχουν ήδη ανακοινώσει τον Κάρλο Αντσελότι ως διάδοχό του) και το γεγονός αυτό τον έχει μετατρέψει ως το πιο "hot" προπονητικό όνομα που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι ακούγονται ως οι τρεις ομάδες που θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του, όμως φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τον Καταλανό τεχνικό.

Ραντεβού με Γκουαρδιόλα στο Παρίσι!

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Thierry Marchand, δημοσιογράφου του "France Football" και αρθρογράφου στην "'L'Equipe du Soir", αντιπροσωπεία των "κόκκινων διαβόλων" είχε συνάντηση την περασμένη εβδομαδα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με το ραντεβού να λαμβάνει μάλιστα χώρα σε "ουδέτερο" έδαφος: στο ξενοδοχείο "Bristol" στο Παρίσι.

Ραντεβού με Γκουαρδιόλα στο Παρίσι!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν προχώρησε σε κάποια άλλη ενημέρωση αναφορικά με το ραντεβού των δύο πλευρών, με το γεγονός πάντως αυτό από μόνο του να δείχνει τη διάθεση της Γιουνάιτεντ να μη συνεχίσει με τον Λουίς Φαν Χάαλ και να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ