ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Πώς γίνεται να παίζει ακόμα ο Γκιγκς;"

"Πώς γίνεται να παίζει ακόμα ο Γκιγκς;"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ράιαν Γκιγκς ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν καλύπτοντας μεταξύ άλλων 11 χιλιόμετρα (!), αποθεώθηκε από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ παίκτης των Γερμανών δεν πίστευε στα μάτια του με όσα έβλεπε.

Τα διαπιστευτήριά του σε ένα ακόμη παιχνίδι κατέθεσε ο Ράιαν Γκιγκς. Την Παρασκευή ο Ουαλός θα συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής, όμως, εξακολουθεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με ιδιαίτερη επιτυχία και να αποτελεί υπόδειγμα αθλητή.

Του λόγου το αληθές, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Γκιγκς έτρεξε σχεδόν 11 χιλιόμετρα (10,916 μέτρα για την ακρίβεια) και ήταν ο τρίτος στη σχετική κατηγορία για την ομάδα του. Η συνολική του απόδοση ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς (2ος σε επαφές με την μπάλα και 1ος σε ποσοστό εύστοχων πασών).

Επομένως, ήταν λογικό να υποκλιθούν μετά το τέλος του αγώνα στον Ουαλό αρκετοί μεταξύ των οποίων και ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είπε: "Δεν έχω τι άλλο να πω για τον Ράιαν. Για την ακρίβεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένας αμυντικός της Μπάγερ με ρωτούσε πώς γίνεται ακόμα να παίζει σε αυτή την ηλικία. Εγώ σίγουρα δε θα παίζω όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία. Η ηρεμία που έχει όταν η μπάλα είναι στην κατοχή του είναι εντυπωσιακή".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ