ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρωταθλητές "στη φωνή" οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Πρωταθλητές "στη φωνή" οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πιο "φωνακλάδες" στην Premier League στα εκτός έδρας ματς, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η αγγλική "Daily Mail". Δείτε αναλυτικά τη λίστα.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πιο "φωνακλάδες" στην Premier League όταν αγωνίζεται εκτός έδρας η ομάδα τους, σύμφωνα με έρευνα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η "Daily Mail". Δείτε αναλυτικά τη λίστα.

Μπορεί η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να χρειάστηκε πέντε αγώνες για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μακριά από το "Old Trafford" στο φετινό πρωτάθλημα (το 2-1 επί της Άρσεναλ στο "Emirates" στις 22 Νοεμβρίου), ωστόσο οι φίλοι των "κόκκινων διαβόλων" έχουν κάνει το καθήκον τους και με το... παραπάνω από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όπως δείχνει έρευνα που διενήργησε η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είναι οι πιο... φωνακλάδες όταν ακολουθούν την ομάδα τους στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τους οπαδούς της Νιούκαστλ και της Λίβερπουλ να συμπληρώνουν το πόντιουμ όσον αφορά στους πιο εκδηλωτικούς οπαδούς.

Αρκετά χαμηλά στη λίστα βρίσκονται οι φίλοι της Έβερτον (15η θέση) και της Τότεναμ (18η θέση) από τις λεγόμενες "παραδοσιακές" δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου ενώ οι πιο "ήρεμοι" οπαδοί σε εκτός έδρας αγώνες είναι εκείνοι της Γουέστ Μπρομ (23η θέση).

Οι πιο "θορυβώδεις" οπαδοί στα εκτός έδρας παιχνίδια:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2. Νιούκαστλ

3. Λίβερπουλ

4. Κρίσταλ Πάλας

5. Τσέλσι

6. Μάντσεστερ Σίτι

7. Άρσεναλ

8. Γουέστ Χαμ

9. Σαουθάμπτον

10. Στόουκ

11. Κάρντιφ

12. Νόριτς

13. Σουόνσι

14. Σάντερλαντ

15. Έβερτον

16. Άστον Βίλα

17. Λέστερ

18. Τότεναμ

19. Φούλαμ

20. Χαλ

21. ΚΠΡ

22. Μπέρνλι

23. Γουέστ Μπρομ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ