ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Προπονήθηκε με Γιουνάιτεντ ο γιος του Μπέκαμ

Προπονήθηκε με Γιουνάιτεντ ο γιος του Μπέκαμ
© ANDY HOOPER

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, πήρε μέρος σε προπόνηση της ακαδημίας της Μάντσεστερ και φιλοδοξεί να κερδίσει σύντομα μία θέση στα τμήματα υποδομής των "κόκκινων διαβόλων".

Τα ποδοσφαιρικά βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ επιθυμεί να ακολουθήσει ο 14χρονος γιος του, Μπρούκλιν. Το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του "Μπεκς" βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον την Πέμπτη, συνοδευόμενο από τον διάσημο πατέρα του, και συμμετείχε σε μία από τις προπονήσεις της ομάδας.

Αυτή δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο πιτσιρικάς προπονείται με κάποια ποδοσφαιρική ομάδα. Τον καιρό που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνιζόταν στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Γκάλαξι, εκείνος ήταν στην ομάδα νέων του Λος Άντζελες, ενώ μέσα στο 2013 έχει δοκιμαστεί τόσο από την Τσέλσι όσο και την ΚΠΡ.

"Ήταν εκεί με τον πατέρα του και πήρε μέρος σε μία προπονητική άσκηση με μία από τις ομάδες της ακαδημίας.

Προπονήθηκε με Γιουνάιτεντ ο γιος του Μπέκαμ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ (αριστερά) με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τους οποίους αγωνίστηκε για πέντε χρόνια ο πατέρας του

Ήταν μία ευκαιριά για εκείνον να αφήσει καλές εντυπώσεις και αν τα έχει πάει καλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο σύλλογος θα ενδιαφερθεί για αυτόν", ήταν οι δηλώσεις του που έγιναν στην "Manchester Evening News" από μία πηγή μέσα στο σύλλογο.

Σημειώνεται πως και ο νεότερος αδερφός του Μπρούκλιν, ο 12χρονος Ρομέο, έχει και αυτός ποδοσφαιρική εμπειρία καθώς έχει πάρει μέρος σε προπονήσεις με την ακαδημία της Άρσεναλ.

Προπονήθηκε με Γιουνάιτεντ ο γιος του Μπέκαμ
© BROADIMAGE / REX FEATURES

Ο μικρός Μπρούκλιν έζησε και αυτός το... αμερικανικό όνειρο, παίζοντας για τους "μικρούς" των Γκάλαξι στο διάστημα που έμενε στις ΗΠΑ με την οικογένειά του

Ο Μπέκαμ με τον γιο του, Μπρούκλιν, στο "Ολντ Τράφορντ" (2001):

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ