ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρεμιέρα με ήττα ο Μόγες

Πρεμιέρα με ήττα ο Μόγες
© GETTY IMAGES

Η Μάντστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από τους All Stars της Ταϊλάνδης στον πρώτο φετινό αγώνα της και στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

" Ήταν καλή άσκηση για τη φυσική μας κατάσταση", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγες μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Singha All Stars στη Μπανγκόκ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 στον πρώτο φετινό αγώνα τους και φυσικά στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγες στην τεχνική ηγεσία. Ο Μόγες αντικατέστησε τον επί 26 χρόνια τεχνικό της Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις αρχές του καλοκαιριού.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τεερατέπ Βινοτάι, πρώην παίκτης στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, στο 50' όταν ξεγέλασε τον Μπεν Άμος που αντικατέστησε τον ευρισκόμενο σε άδεια, Νταβίδ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μόγες ρωτήθηκε αν η ήττα αποτελεί κακό σημάδι για τη φετινή σεζόν. " Ελπίζω πως όχι. Αν είναι να χάσω αγώνες, προτιμώ να χάσω τέτοιου είδους παιχνίδια".

Στη διάθεση του Μόγες δεν βρέθηκε ο τραυματίας Γουέιν Ρούνι που επέστρεψε στην Αγγλία και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα. Τη φανέλα με το Νο10 του Ρούνι φόρεσε ο Άντναν Γιανουζάι, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Μόγες που δήλωσε πως θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ