ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Ζλάταν, θέλεις να γίνεις διάσημος"

Πογκμπά: "Ζλάταν, θέλεις να γίνεις διάσημος"
Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε ότι ο Πολ Πογκμπά πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στις πωλήσεις της δικής του φανέλας. Τι απάντησε ο Γάλλος; "Θέλει να γίνει διάσημος, για αυτό έβγαλε μαζί μου φωτογραφία...". (VIDEO).

Αλληλοπειράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάμεσα σε Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά. Ο Σουηδός καλοσώρισε τον Γάλλο με μια φωτογραφία τους, στην οποία ο ένας κοιτάζει τον άλλο. Το σχόλιο που τη συνόδευε το εξής από τον "Ίπρα": "Τελικά οι πωλήσεις της φανέλας μου τον έφεραν πίσω".

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον διεθνή Γάλλο χαφ, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο, λέγοντας χαριτολογώντας ότι ο Ιμπραχίμοβιτς θέλει να γίνει διάσημος, για αυτό και δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του. Στη διάρκεια του βίντεο εμφανίζεται ο Ζλάταν, ο οποίος τον διακόπτει λέγοντας: " Όχι, εγώ σε κάνω διάσημο...".

Πάντως τα δύο σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα της Γιουνάιτεντ δεν θα κάνουν παρέα ντεμπούτο στην Premier League, την Κυριακή (14/8) με την Μπόρνμουθ, αφού ο Πογκμπά είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, σε αντίθεση με τον Σουηδό φορ που θα χρησμιμοποιηθεί.

Tu peux faire tout les photos que tu veux av moi ThorYou can get any pic u want with me Thor @iamzlatanibrahimovic @manchesterunited

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Paul Labile Pogba (@paulpogba) στις

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ