ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πήρε Ζαά η Γιουνάιτεντ

Πήρε Ζαά η Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Βιλφρίντ Ζαά, ο οποίος έγινε ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής που πωλήθηκε από ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανήκει για τα επόμενα 5,5 χρόνια ο Βιλφρίντ Ζαά.

Μπορεί για την απόκτησή του να έριζαν αρκετοί μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι, αλλά ο δηλωμένος οπαδός της Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους".

Ο 20ρονος Άγγλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, θα μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ" το καλοκαίρι, αφού αποφασίστηκε να παραμείνει στην Κρίσταλ Πάλας ως το τέλος της χρονιάς, προκειμένου να βοηθήσει τους Λονδρέζους να ανέβουν στην Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσε 10 εκατομμύρια λίρες στην Πάλας και άλλα 5 με τη μορφή μπόνους (3 εκατ. λίρες ανάλογα με τις συμμετοχές και 2 εκάτ. λίρες ανάλογα με τους τίτλους και την παρουσία του στην εθνική Αγγλίας).

Αν μη τι άλλο αυτό το ποσό είναι εντυπωσιακό και αποτελεί ρεκόρ για παίκτη που αγωνίζεται στην Championship, δηλαδή το δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της χώρας. Στα 15 εκατομμύρια λίρες ενδέχεται να φτάσει και η μεταγραφή του Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (εξαρτάται επίσης από κάποια μπόνους), τον οποίο απέκτησε προ διετίας η Άρσεναλ, αλλά εκείνη τη σεζόν η Σαουθάμπτον αγωνιζόταν στη League One, δηλαδή στην τρίτη κατηγορία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ