ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πήρε Μπλιντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πήρε Μπλιντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
© EPA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς λίγες ημέρες μετά τον Ντι Μαρία κάνει δικό της και τον Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ.

Το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτικό (μόλις ένας βαθμός στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Premier League και αποκλεισμός-σοκ στο Λιγκ Καπ από τη Μίλτον Κέιν Ντονς), ωστόσο η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει... ευτυχισμένο τον Λουίς Φαν Χάαλ και να ανατρέψει την κατάσταση.

Έτσι, μετά τους Λουκ Σο, Άντερ Ερέρα, Μάρκος Ρόχο και Άνχελ Ντι Μαρία, οι "κόκκινοι διάβολοι" έβαλαν για μία ακόμα φορά το φετινό καλοκαίρι το χέρι στην τσέπη, κάνοντας δικό τους τον Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ανακοίνωσαν επίσημα ότι ήρθαν σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ολλανδίας για τον Μπλιλντ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συμφωνήσει ο παίκτης στους όρους του συμβολαίου του και να περάσει με επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία που θα κοστίσει 14.000.000 λίρες στη Γιουνάιτεντ, η οποιά προσθέτει στις τάξεις της έναν πολυσύνθετο παίκτη μιας που ο 24χρονος μπορεί να καλύψει είτε τη θέση του αριστερού μπακ είτε του ανασταλτικού μέσου.

Τα tweets της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη συμφωνία με Άγιαξ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ