ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πάει για Μαρσιάλ η Σεβίλλη

Πάει για Μαρσιάλ η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, για τον οποίον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε μια περιουσία για να τον αποκτήσει από τη Μονακό, το Σεπτέμβρη του 2015.

Το Σεπτέμβριο του 2015, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτούσε τον Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό έναντι 80.000.000 ευρώ (50.000.000 πάγια + 30.000.000 ως bonus). Μετά από ενάμιση χρόνο, ο 21χρονος διεθνής Γάλλος επιθετικός βλέπει την πόρτα της εξόδου από την αγγλική ομάδα και ήδη υπάρχει υποψήφιος προορισμός.

Είναι η Σεβίλλη με τον τεχνικό διευθυντή των "νερβιονένσες", Μόντσι, να έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον ατζέντη του. Ο Μαρσιάλ μετρά 10 συμμετοχές στη φετινή Premier League και το μέλλον του με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο δε μοιάζει ευοίωνο. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Γιουνάιτεντ στα τελευταία ματς του Δεκέμβρη.

Οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου ανέρχονται σε 3.500.000 ευρώ κι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τη Σεβίλλη, όπως σημειώνει ο ισπανικός Τύπος. Η ομάδα της Ανδαλουσίας θα επιχειρήσει να επιτύχει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή σε πρώτη φάση, θέτοντας κι οψιόν αγοράς του σε δεύτερη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ