ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ολικό "λίφτινγκ" στην Γιουνάιτεντ

Ολικό "λίφτινγκ" στην Γιουνάιτεντ

Ο "Guardian"... μπαίνει στο μυαλό του Λουίς Φαν Χάαλ και αναλύει το σκεπτικό του σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποιους θέλει ο Ολλανδός και ποιους όχι ενόψει της νέας σεζόν.

Αρκετές διαφοροποιήσεις θα έχει το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τουλάχιστον με βάση τα όσα αναφέρει ο "Guardian", που... μπαίνει στο μυαλό του Λουίς Φαν Χάαλ και αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν στους "κόκκινους διαβόλους".

Πολλοί παίκτες βρίσκονται στον... αέρα, άλλοι τόσοι βρίσκονται στη λίστα του Ολλανδού προπονητή για να έρθουν στο "Ολντ Τράφορντ" και γενικά θα είναι ένα καλοκαίρι ανακατατάξεων και διαφοροποιήσεων το επόμενο για την ομάδα.

Κατ' αρχάς, το μέλλον του Ραδαμέλ Φαλκάο είναι μετέωρο, καθώς η παρουσία του είναι "φτωχή" ως τώρα, έχοντας σημειώσει μόλις τρία γκολ και αντιμετωπίζοντας αρκετά θέματα τραυματισμού. Τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του είναι πολλά και ο Φαν Χαάλ προβληματίζεται για το αν μπορεί να σταθεί στην απαιτητική Premier League. Ο Κολομβιανός έχει ξεκινήσει επτά φορές στο αρχικό σχήμα και συνολικά μετράει 634 λεπτά συμμετοχής.

Αναφορικά με τον "φύλακα άγγελο" της ομάδας, τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο Ολλανδός κόουτς έχει εκφράσει την αισιοδοξία του πως ο Ισπανός γκολκίπερ θα ανανεώσει, εντούτοις η Ρεάλ Μαδρίτης τον... γλυκοκοιτάζει και περιμένει στην γωνία για να τον αποκτήσει. Όσο μια ομάδα του μεγέθους της "Βασίλισσας" φέρεται να ενδιαφέρεται, τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Από 'κει και πέρα, οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Τζόνι Έβανς, Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ και Ραφαέλ ντα Σίλβα ακόμα δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν και σε 18 μήνες μένουν ελεύθεροι. Το καλοκαίρι, θα υπάρξει... ξεσκαρτάρισμα, θυμίζοντας ότι και πέρυσι υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις, ώστε η Γιουνάιτεντ να είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική και να αφήσει πίσω της την καταστροφική σεζόν 2013-14.

Σε κάποιους θα προταθούν νέα συμβόλαια, αλλά ο Ολλανδός επικεντρώνεται στο να ενισχύσει τη Μάντσεστερ στο δεξί άκρο της άμυνας, στα στόπερ και στην θέση του κεντρικού μέσου. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Ντα Σίλβα και ένας εκ των Σίλβα, Σμόλινγκ και Τζόουνς θα... περισσεύουν, ενώ ο Τομ Κλέβερλι, που είναι δανεικός στην Άστον Βίλα, σίγουρα θα πουληθεί.

Βέβαια, υπάρχουν και πολλά ονόματα στη λίστα της ομάδας για να αποκτηθούν το καλοκαίρι, μιας και τον Γενάρη οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, ειδικά για παίκτες από το "πάνω ράφι". Ο Σίμους Κόουλμαν της Έβερτον, ο Ναθάνιελ Κλάιν της Σαουθάμπτον και ο Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα είναι σε πρώτο πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ για το κέντρο της άμυνας και ο Κέβιν Στρόουτμαν της Ρόμα για τη μεσαία γραμμή.

Ο "Guardian" καταλήγει πως θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν ο Φαν Πέρσι δεν λάβει προσφορά για νέο συμβόλαιο. Η Γιουνάιτεντ συνήθως υιοθετεί μια πολιτική, προσφέροντας επέκταση ενός χρόνου συμβολαίου σε παίκτες που βρίσκονται στα 30 και ο Ολλανδός γίνεται 32 τον Αύγουστο. Ο σύλλογος θα περιμένει μέχρι την άνοιξη και τότε θα κινητοποιηθεί. Το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" στο Μάντσεστερ...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ