ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι τίτλοι, οι μορφές και η νέα αρχή της Γιουνάιτεντ

Οι τίτλοι, οι μορφές και η νέα αρχή της Γιουνάιτεντ

Ένα υπέροχο βίντεο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αφορμή το νέο ξεκίνημα που κάνει με τον Λουίς Φαν Χαάλ. Πραγματικά αξίζει να το απολαύσετε.

Όταν το παρελθόν συνδέεται με το παρόν με ορίζοντα το μέλλον. Ένα υπέροχο "πάντρεμα" που παρουσιάζει όλη την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πέρασμα των χρόνων. Μια ιστορία μεγάλη, λαμπερή, μοναδική, σαν το μεγαλείο αυτού του συλλόγου που έζησε την τραγωδία στην καλύτερη στιγμή της και αναγεννήθηκε από τις στάχτες της.

Ένας φίλος των "κόκκινων διαβόλων" δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο που πρέπει να δει ο κάθε φίλαθλος, ανεξαρτήτως αν στηρίζει ή όχι την ομάδα. Σημείο αναφοράς ο τεράστιος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της, αλλά δεν είναι η μοναδική.

Υπέροχες εναλλαγές εικόνων, δυνατή μουσική, μοναδικές στιγμές από την πορεία της Γιουνάιτεντ, η οποία κάνει φέτος ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της, θέλοντας να ξεχάσει την περσινή σεζόν ή έστω να την έχει ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Δείτε το, αξίζει:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ