ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρονάλντο, ο καθρέφτης και ο τσακωμός του με τον Ρούνεϊ

Ο Ρονάλντο, ο καθρέφτης και ο τσακωμός του με τον Ρούνεϊ
Ρονάλντο Ρούνεϊ

Διαβάστε τι αναφέρει το βιβλίο του Γουέιν Ρούνεϊ, που θα εκδοθεί, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την ιστορία με τον καθρέφτη, την υπερβολική αυτοπεποίθηση του Πορτογάλου και τον καβγά που είχαν οι δυο τους το 2006.

Στο δρόμο που χάραξαν πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές θα βαδίσει και ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος αναμένεται να εκδώσει βιβλίο.

Σε αυτό δε γινόταν να μην υπάρχει -και- ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς στην επικαιρότητα και με αυτή την αφορμή η "Daily Mirror" δημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Υπάρχει ένας καθρέφτης μπροστά από τη θέση που είχε ο Ρονάλντο στα αποδυτήρια του "Ολντ Τράφορντ". Στο διάστημα που ήμουν μαζί με τον Ρόνι, αυτό που παρατήρησα ήταν πως δεν μπορεί να δει το είδωλό του χωρίς να το θαυμάσει, ακόμα κι όταν επρόκειτο να παίξουμε παιχνίδι".

"Σε κάθε αγώνα, προτού πάνε για ζέσταμα οι ομάδες, έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Έβαζε την εμφάνιση του και τα παπούτσια του. Λίγο μετά γυρνούσε στον καθρέφτη και κοίταζε τον εαυτό του. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου άνθρωπο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από του Ρονάλντο".

Όσον αφορά τον περιβόητο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 (σ.σ. δείτε το βίντεο), ο Ρούνεϊ αναφέρει: "Όταν πήγα στα αποδυτήρια ήξερα πως δεν μπορούσα να κατηγορήσω τον Ρονάλντο για ό,τι έγινε, αφού προσπαθούσε να νικήσει για τη χώρα του".

"Μετά το παιχνίδι του είπα: "Οι οπαδοί θα τρελαθούν. Θα προσπαθήσουν να διογκώσουν το θέμα, επομένως, θα πρέπει να κάνουμε σα να μην έγινε τίποτα. Αλλιώς θα μιλούν για μας όλο το καλοκαίρι". Το κατάλαβε, είναι εξαιρετικό παιδί".

"Ωστόσο, οι εφημερίδες έγραφαν πως πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξαφνικά ισχυρίζονταν πως δε μιλούσαμε, το οποίο δεν ίσχυε. Η αλήθεια είναι πως συμπαθώ τον Ρονάλντο. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και είναι εξαιρετικό να τον έχεις στα αποδυτήρια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ