ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μόγιες παίρνει ανάσα με... 200.000.000 λίρες!

Ο Μόγιες παίρνει ανάσα με... 200.000.000 λίρες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει τον έναν στόχο μετά τον άλλο, παρόλα αυτά ο Ντέιβιντ Μόγιες αναμένεται να έχει στη διάθεσή του ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ προκειμένου να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται εντός 18 μηνών.

Το περασμένο καλοκαίρι τα "όχι" από μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα ακούστηκε ουκ ολίγες φορές, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον Φελαϊνί φαντάζουν στην παρούσα φάση κάτι παραπάνω από υπερβολικά, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα θυμίζει τρένο που έχει βγει έξω από τις ράγες και κινδυνεύει με εκτροχιασμό .

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εγκαταλείψει την πίστη της στις ικανότητες του Ντέιβιντ Μόγιες και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί ο "εκλεκτός" του Φέργκιουσον για να... μπει στα παπούτσια του θα έχει ένα άκρως σεβαστό μπάτζετ να διαχειριστεί στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Daily Mail" ο Σκωτσέζος θα έχει στη διάθεση του το ποσό των 200.000.000 λιρών προκειμένου να το ξοδέψει κατά το δοκούν και να προχωρήσει στην πολυπόθητη ενίσχυση των πρωταθλητών μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Όσο για τους στόχους του αυτοί δεν είναι και λίγοι, με το ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρει πως η λίστα των μεταγραφικών του στόχων περιλαμβάνει: δύο κεντρικούς μέσους, έναν επιθετικό, έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό.

Όλα αυτά με τη Γιουνάιτεντ να έχει αποχαιρετήσει ήδη το θεσμό του Κυπέλλου και να είναι πάρα πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου (πιο ρεαλιστικός στόχος φαντάζει αυτή τη στιγμή η παρουσία στην 4άδα που οδηγεί στο Champions League τη νέα σεζόν) και με το Λιγκ Καπ να έχει αποκτήσει ξαφνικά ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες της ώστε να μην τους βρει το φινάλε της σεζόν χωρίς κάποια κούπα στα χέρια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ