ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μόγιες διώχνει 10 παίκτες τον Ιανουάριο!

Ο Μόγιες διώχνει 10 παίκτες τον Ιανουάριο!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι έτοιμος να πάρει... σκούπα και να διώξει μέχρι και 10 παίκτες από τη ManUtd στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ! Διαβάστε ποιοι είναι στη "μαύρη λίστα".

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις δύο κολλητές εντός έδρας ήττες από Έβερτον και Νιούκαστλ που την έχουν φέρει στο -13 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και αν πιστέψουμε τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί δεν αποκλείεται να έχουμε και... έκρηξη με πολλές απώλειες!

"Ξεσκαρτάρισμα. Δέκα αστέρια της Γιουνάιτεντ μπορεί να φύγουν καθώς η κρίση των κόκκινων βαθαίνει", είναι ο τίτλος στο σημερινό οπισθόφυλλο της Manchester Evening News, με τον υπογράφοντα του σχετικού κειμένου Πίτερ Σπένσερ να υποστηρίζει πως ο Μόγιες σκέφτεται να δείξει την πόρτα της εξόδου σε 10 παίκτες με το ξεκίνημα του 2014.

Ο Μόγιες διώχνει 10 παίκτες τον Ιανουάριο!

Θα γίνει "ξεκαθάρισμα" στα αποδυτήρια της ManUtd στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η "μαύρη λίστα" του Σκωτσέζου τεχνικού περιλαμβάνει τα ονόματα των πρωτοκλασάτων Ρίο Φέρντιναντ, Πατρίς Εβρά, Νάνι, Άσλεϊ Γιανγκ, Αντόνιο Βαλένσια, και Άντερσον.

Την ίδια ώρα, ο Τομ Κλέβερλι δεν φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της καθιέρωσής του στο αρχικό σχήμα και οι Χαβιέρ Ερνάντες, Σίντζι Καγκάουα και Γουίλφριντ Ζαχά δεν είναι ευχαριστημένοι από τον (μικρό) χρόνο συμμετοχής τους και σκέφονται οι ίδιοι να αφήσουν το "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ