ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Γουίλσον και τα μαύρα παπούτσια

Ο Γουίλσον και τα μαύρα παπούτσια
Γουίλσον © EMPICS SPORT

Διαβάστε για τον 18άχρονο μπόμπερ της Γιουνάιτεντ που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, την αποθέωση του Γκιγκς και την... παράδοση που κράτησε με τα μαύρα παπούτσια (βίντεο).

Ο Ράιαν Γκιγκς έχει καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις σε τρία παιχνίδια, τα οποία σύντομα θα γίνουν τέσσερα, και σε αυτό το μικρό διάστημα φρόντισε ήδη για το μέλλον.

Όπου "μέλλον" βάλτε τον 18άχρονο επιθετικό, Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος στο ντεμπούτο του την Τρίτη το βράδυ σκόραρε δυο γκολ απέναντι στην Χαλ.

Ο Γουίλσον δεν είναι εντελώς άγνωστος στους φίλους της αγγλικής ομάδας. Είχε κάτσει στον πάγκο και επί εποχής Μόγιες, όμως ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν του εμπιστεύτηκε ούτε δευτερόλεπτα.

Γκολ παντού

Ψάχνοντας πληροφορίες για τον Τζέιμς Γουίλσον διαπιστώσαμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που δείχνουν πως έχει όλα τα φόντα να αφήσει εποχή με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ας τα δούμε.

-- Σκόραρε στο ντεμπούτο του απέναντι στην Έβερτον σε ηλικία 15 ετών

-- Έχει σκοράρει πέντε γκολ σε έξι ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων

-- Έχει σκοράρει επτά γκολ σε δέκα συμμετοχές με την U21

-- Έχει σκοράρει σε φιλικό

-- Έχει σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ

-- Βασικά... έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος

Η παράδοση του σερ Άλεξ

Ο Γουίλσον και τα μαύρα παπούτσια
Γουίλσον © IAN HODGSON

Στην εποχή που ζούμε οι νεαροί ποδοσφαιριστές, ειδικότερα εκείνοι που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, προσπαθούν να ξεχωρίσουν είτε κάνοντας τατουάζ, είτε φορώντας περίεργα παπούτσια, είτε με κάποιο ακραίο κούρεμα.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον ήταν αυστηρός σε αυτά τα θέματα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και επειδή δεν μπορούσε να τα απαγορεύσει όλα, τους υποχρέωνε τουλάχιστον να μην φορούν χρωματιστά παπούτσια.

Παρότι δεν βρίσκεται στον πάγκο, ο νεαρός κράτησε την παράδοση και τα πρώτα του γκολ ήρθαν φορώντας μαύρα παπούτσια.

Αποθέωση και tweets

Κλείνοντας να σταθούμε στις δηλώσεις του Ράιαν Γκιγκς για τον ταλαντούχο στράικερ. " Πάντα η ομάδα δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς παίκτες να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο Τζέιμς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι ενθουσιασμένος και τις τελευταίες ημέρες τον έφερα να προπονηθεί μαζί μας. Με εντυπωσίασε που αμέσως προσαρμόστηκε".

Ρίο Φέρντιναντ και Φιλ Νέβιλ σχολίασαν τον νεαρό άσο στο twitter . "Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα", είπε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος τόνισε: αίρομαι που βλέπω τους νέους παίκτες να τα πηγαίνουν καλά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ