ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Φέργκιουσον αποθεώνει τον Φάν Χάαλ

Ο Φέργκιουσον αποθεώνει τον Φάν Χάαλ
© SIMON STACPOOLE / OFFSIDE

Ο Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη έως τώρα παρουσία του Λουίς Φαν Χάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και δεν δίστασε να επαινέσει το νέο αφεντικό των "διαβόλων".

Με τις "ευλογίες" του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει το έργο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου -στο πλαίσιο της εκπομπής "Σερ Άλεξ": Η ζωή μετά την προπονητική"- που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα, και σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ολλανδό έμπειρο τεχνικό.

"Ο Φαν Χάαλ έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και τώρα που το σκέφτομαι, ίσως κάνει το σωστό. Να "καθαρίσει" το γραφείο και να δημιουργήσει τη δική του ομάδα.

Και αυτό γιατί διαθέτει την εμπειρία και την προπονητική ικανότητα για να κάνει κάτι τέτοιο. Νομίζω πως ο τρόπος που έχει χειριστεί την όλη κατάσταση είναι υπέροχος", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο Φέργκιουσον, ο οποίος αναφερόμενος στους πρώτους του μήνες μακριά από τους "κόκκινους διαβόλους" δήλωσε:

Ο Φέργκιουσον αποθεώνει τον Φάν Χάαλ
© GETTY IMAGES

"Το 2013 ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα διακοπές τον Δεκέμβριο και εκεί που καθόμουν στην άκρη της πισίνας στο Άμπου Ντάμπι είπα στη γυναίκα μου Κάθι: "Θα έπρεπε να βρίσκομαι στο Κάρινγκτον".

Σύμφωνα πάντως με την "Daily Mail", ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το σχέδιό του για τη δημιουργία της Γιουνάιτεντ, καθώς πέρα από τους Ντι Μαρίαμ, Φαλκάο, Μπλιντ, Ρόχο, Ερέρα και Σο, σκοπεύει να φέρει και άλλα νέα πρόσωπα στο "Old Trafford".

Ο Φέργκιουσον αποθεώνει τον Φάν Χάαλ
© AFP/GETTY IMAGES

Συγκεκριμένα υπολογίζει να αποκτήσει τέσσερις ακόμα νέους παίκτες (πρώτης γραμμής) στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, με τον Ολλανδό να χρειάζεται οπωσδήποτε έναν top-class κεντρικό αμυντικό, έναν επιτελικό μέσο και έναν δεξιό μπακ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ