ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" σε Νέβιλ και Σκόουλς

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" σε Νέβιλ και Σκόουλς
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν άντεξε την έντονη κριτική που ασκούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Γκάρι Νέβιλ και Πολ Σκόουλς και τους έστειλε μήνυμα πως δεν ξέρουν τίποτα πλέον για την πρώην ομάδα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (15.30, Live από το Sport24.gr) με τον αέρα των πέντε σερί νικών όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να "σώσει" τον Λουίς Φαν Χάαλ από τα βέλη της κριτικής.

Ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος επί 19 χρόνια υπηρέτησε ως παίκτης τη Γιουνάιτεντ και τώρα εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή, υποστήριξε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" αμύνονται σαν ομάδα... παμπ ενώ ο Πολ Σκόουλς εξέφρασε τους φόβους του ότι τα καλύτερα ταλέντα θα καταλήγουν στη Σίτι λόγω του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου (αξίας 200.000.000 λιρών) που διαθέτει και όχι στην πρώην ομάδα του.

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" σε Νέβιλ και Σκόουλς

Παρά το γεγονός ωστόσο πως το μυαλό του είναι στη Λίβερπουλ την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή στο "Old Trafford" ο Φαν Χάαλ σήκωσε το γάντι που του πέταξαν και απάντησε στον Σκόουλς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

"Αυτός είναι ένας θρύλος που μιλάει, ε; Νομίζω ότι και αυτός όπως και ο Νέβιλ πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Τα κτίρια και οι προπονητικές εγκαταστάσεις δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό.

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" σε Νέβιλ και Σκόουλς

Η φιλοσοφία και το επιτελείο υπάρχει, οπότε απομένει να δουλέψεις με τα ταλέντα. Δεν έχω χρόνο για να συγκρίνω το υλικό και τα ταλέντα μας με αυτά της Σίτι, όμως όταν βλέπω τι έχουμε στα χέρια μας είμαι ευτυχισμένος".

Φαν Χάαλ: "Δεν είναι εύκολη η Premier League"

Ο Φαν Χάαλ μιλάει για τη μάχη του τίτλου:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ